Ha kicsit felturbóznánk a rántott húst…

Mivel turbózhatjuk fel kicsit a rántott szeletet? Ha kicsit módosítanál a megszokott recepten, ezek a megoldások érdekelhetnek.

Először is készíthetjük úgy a bordát, hogy megtöltjük valamivel. Nálunk, az Omlettben a menüben is többször kérhető olyan verzió, ami baconnel, füstölt sajttal készül, és boszorkánytekercset is kínálunk. Ami szintén egy rántott hús, csak sonka, gomba, füstölt kolbász és paradicsom is kerül a feltekert szeletbe.

sonkasajt

Ha még több finomságra lennél kíváncsi, íme az étlapunk

Változtathatunk úgy is a rántott húson, hogy másféle húsból készítjük. Nem kell mindig szelet húsban gondolkodni. Olykor csirkeszárny vagy ropogós csirkecomb is lehet jó választás. De, ha még egy kis plusz ízt is varázsolnánk a tányérra, módosítsunk a paníron. A Jazz Chickennél a házhoz rendelhető rántott finomságokat például csípős, magvas vagy rocky bundában is kérheted. Ezt otthon is elkészítheted.

És itt említenénk meg azt is, hogy a rántott szárnyhoz, combhoz nagyon jók a különféle szószok. Mondjuk egy mézes-csípős nagyon sok plusz ízt tud adni az ételhez. Ez szintén rendelhető a Jazz Chickennél is.

Szóval, ha maradnál a rántott húsos megoldásnál, de kicsit azért változtatnál az ízvilágon, nagyobb energiabefektetés és plusz tudás nélkül is megteheted. De, ha nem bajlódnál a sütéssel és a kísérletezéssel, gyere el az Omlettbe vagy rendelj házhoz a Jazz Chickentől!

Szólj hozzá

You must be logged in to post a comment.