Ha október, akkor csülök – legalábbis az Omlettben

Októberről sokaknak a sörfesztiválok jutnak az eszükbe. Amikről mi egyből a csülökre gondolunk. Te is hasonló típus vagy?

Nem véletlen tehát, hogy a friss különleges ajánlatunkban is szerepel csülök. Méghozzá sült csülök lilahagymás-tökmagolajos krumplisalátával. Amihez egy ajándék búzasört is adunk. Egyébként az sem véletlen, hogy tökmagolajos köretet kínálunk a csülökhöz. Egyrészt nagyon jól passzol hozzá, másrészt igazi őszi ízt ad az ételünknek.

Aktuális ajánlat

De nem csak a különleges ételeink között találsz csülkös ételt. Az étlapon is felfedezhetsz hasonlót. Mindjárt a levesek között. A babgulyást például füstölt csülökkel kínáljuk. Ugyanakkor a menük között is találni csülkös ételt. Ebben a hónapban készítettünk például sörben pácolt csülköt, amihez zöldséges rizst kínáltunk.

Mondjuk ebédre?

Ugyanakkor csülköt bisztróban is kérhetsz.

Láthatod, nálunk az október eléggé “csülkös”. Ha te is hasonlóan vélekedsz a sör-csülök párosról, a különleges ajánlatunkból pár napig még választhatsz csülkös ételt is. De ha esetleg otthon készítenél csülköt mondjuk Pékné módra, a húsboltunkban be tudod szerezni hozzá a szükséges alapanyagot.

Szólj hozzá

You must be logged in to post a comment.