Ha otthoni lazítást tervezel, dobd fel az estét Jazz Chicken finomságokkal!

Az ősz tipikusan az az időszak, amikor az esti lazításhoz szívesen rendelünk valami finom ételt. Főleg ha borús az idő, és nem nagyon lehet menni sehová. Ha Te is az otthoni kikapcsolódást választod, nézz rá a Jazz Chicken kínálatára, és rendelj egy finom burgert vagy bagettet, esetleg egy kis bundázott csirkecombot, csirkeszárnyat valamilyen menő szósszal!

Ha burgert ennél…

Kérd házhoz mondjuk a Juicy Lucy burgerünket vagy a dupla bacon-ös, sült hagymakarikás változatot.

Juicy Lucy

Jó, ha tudod: a burgerekbe teljesen házi készítésű húspogácsa kerül. Szerintünk érdemes megkóstolnod!

Bagettre vágynál?

A nagyjából 40 centis bagettek közül természetesen a Kámon speciált ajánljuk elsőként. Ebbe egyebek mellett pácolt sült tarja és rántott hagymakarika is kerül. De rendelhetsz sült húsosat, csirkés vagy tonhalas bagettet is, ha éppen húsmentes napot tartasz.

Kámon speciál

A bundázott csirekrészek közül is nehéz egyet kiemelni. Szerintünk érdemes inkább a választható panír oldaláról megkezdeni a választási folyamatot. Kínálunk ugyanis csípős, magvas és rocky bundás változatokat is. A csirekrészekhez pedig szószokat is ajánlunk: egy jó kis mézes-csípős vagy egy sima mézes-mustáros nagyon sokat tud még hozzátenni az ízekhez.

Melyiket kóstolnád? Ha házhoz kérnéd, itt megteheted. De a Jazz Chicken weboldalán természetesen a teljes kínálatot megtalálod. Rendelni pénteken és szombaton is este 10 óráig tudsz.

Szólj hozzá

You must be logged in to post a comment.