Hagyományos és extrább sajtos ételek is készülnek nálunk

A sajtos ételekkel hogy állsz? Nálunk, az Omlettben többféle fogásba is kerül sajt. Mutatjuk ezeket.

Az előételek közül meg kell említenünk a tökmagolajos kacsamell salátát. Ebbe az ételbe kecskesajt is kerül. A leveskínáltban szerepel a vargányás sajtkrémleves és természetesen rántott sajt is rendelhető nálunk. Azt pedig Te döntöd el, hogy trappistából, mozzarellából, füstölt sajtból vagy camambertből kéred a rántott sajtot. Ahogy azt is, hogy rántva, magvas vagy diós bundában készüljön.

A húsmentes ételek között még egy népszerű, sajtot is tartalmazó fogás szerepel. Ez a fűszeres sajttal töltött gombafejek rántva.

g (1)

Omlett étterem Szombathely – Fűszeres sajttal töltött gombafejek

Ha sajtos fogásokról van szó, a főételek közül ki kell emelnünk a görögös pulykamellet, amire feta, paradicsom és olajbogyó is kerül.

Görögös pulykamell - Omlett étterem Szombathely

Omlett étterem Szombathely – Görögös pulykamell

Ugyancsak fetával tesszük ízletesebbé a fokhagymás töltött csirkénket – ez egy rántott étel. Kínálunk továbbá Balaton-felvidéki camamberttel készült csirkemellet, amihez karamellizált almát adunk. De rendelhető hagyományos, baconnel és füstölt sajttal töltött rántott borda is, ha nem igazán próbálnál ki új ízeket.

Szóval, ha bejönnek a sajtos ételek, az Omlett étlapján jó pár ilyen fogást találsz. Mutatjuk még egyszer az árakkal együtt.

Szólj hozzá

You must be logged in to post a comment.