Legalább hatféle halas ételünk szerepel az étlapon. Sokszor azonban a különleges ajánlatból is választhattok hallal vagy más tengeri finomsággal készült ételt.
Pisztrángot és fogast is rendelhettek. Előbbit roston és rántva, míg az utóbbit szalonnával, gombával, burgonyával és paradicsommal, Andrássy módon elkészítve. A fogasfilét kérhetitek kapros vargányamártással, de az étlapon szerepel még halfilé magvas bundában és halfilé roston sütve is, mondjuk salátaágyon.
Érdekesség:
Tanácsos több minőségi halat fogyasztanunk! Magyarországon az egy főre jutó halfogyasztás évi 4 kilogramm, ami más országokéhoz képest alacsony szint. Például egy európai tengeri országban az egy főre jutó halfogyasztás jóval magasabb, eléri a 20 kilogrammot is. Ehhez képest van hova fejlődnünk. Magyarországon egyébként a legtöbben csak karácsonykor esznek halat. Ezen lehetne változtatni, hiszen köztudott, hogy a minőségi hal rendkívül egészséges.