Hangolódj nálunk a Herényi Virágútra!

A hétvégén lesz a Herényi Virágút Szombathelyen. Amihez ezúttal mi is kapcsolódtunk egy kicsit. Persze nem kiállítóként.

Ráhangolódásként kínálunk olyan ételeket, amikben ehető virágok is találhatók. Merthogy egy virág nem csak szemet gyönyörködtető lehet, hanem ízletes is. Mi most sóskasalátához és lazac mellé kínálunk fogyasztható virágot. Persze a menüsor nem csak ennyiből áll. Ahogy arra már korábban is felhívtuk a figyelmeteket, pitypangszirupos brownie, narancsos-sáfrányos csirke és sertés-rilette is szerepel kínálatban.

Ha pedig túl vagy a hangolódáson, látogass ki a hétvégén a virágútra!

Ami egyébként már a 16. lesz a sorban. A helyi kertészek ebben az évben április 28-án és 29-én várják az érdeklődőket. Szám szerint 15 kiállítóval lehet találkozni a nagyjából egy kilométer hosszú útvonalon. Az eseményen lesznek különféle workshopok, lesz kertépítő verseny, szakértőktől kaphatunk tippeket a kertépítéshez és zenés programok is várják a kilátogatókat.

Szerintünk érdemes kinézni. Ha pedig megéheznél, a virágúttól pár lépésre található az Omlett étterem. Gyere, egyél nálunk valami finomat! Válassz akár ehető virágból készült ételt!

 

Szólj hozzá

You must be logged in to post a comment.