Három burger, amit sült hagymakarikákkal turbóztunk fel

Az új étlapunkon új burgereket is találtok, de a régi nagy kedvencek továbbra is fellelhetők. Így ezután is rendelhetők, akár online a sült hagymakarikával felturbózott verziók is. Ilyenből hármat találtok a frissített kínálatban – van közöttük vegan fasírttal kínált is. Mutatjuk, melyek ezek.

Az első a Tenessee cheaddar onion burger, amiben a húspogácsa mellett cheddar sajt, jégsaláta, sült hagymakarikák, paradicsom és ketchup található.

 

A másik hagymakarikás, húsos burgerünk a Mexicana hot. Ebben kukoricás babos húspogácsát, bacont, jégsalátát, paradicsomot, sült hagymakarikát, salsa öntetet és tabasco szószt találtok.

hagymakarika
A veganoknak is kínálunk burgert, amiben szerepel sült hagymakarika. A New Orleans cheddar onion összetevői: *vegan fasírt, cheddar sajt, ropogós jégsaláta, sült hagymakarikák, paradicsom, ketchup.

 

A burgerekről még többet itt tudhatsz meg, ugyanitt rendelhetsz is a számodra legszimpatikusabbak közül.

 

*Vegan fasírtból készült burgerek pogácsái quinoa-, zab- és vörösbab-keverék alapúak. A qinoa egy dél-amerikai gluténmentes, egészséges gabonaféle. Vegan (100 százalékban növényi) fasírtunk tápértéke – összetevői magas fehérjetartalmának köszönhetően – megegyezik a csirkehúséval.

Szólj hozzá

You must be logged in to post a comment.