Hírek

ÓRIÁSI KARÁCSONYI NYEREMÉNYJÁTÉK!

🎄🎁ÓRIÁSI KARÁCSONYI NYEREMÉNYJÁTÉK!🎁🎄

Mit kell tenned, hogy megnyerhesd a ✨FŐDÍJAT✨?
➡ Írd meg hozzászólásban kivel vásárolnál be a nyereményből.
➡ Figyeld a naponta megjelenő karácsonyi posztokat az oldalunkon és a játék végéig LEGALÁBB 4 karácsonyi poszt alatt mutass valamilyen aktivitást.

2022.11.14.Tovább olvasom

Omlett étterem

2022.10.17.Tovább olvasom

Miért fontos a reggeli? – Eláruljuk!

Nem győzzük elégszer hangsúlyozni, hogy a reggeli mennyire fontos! Bár mindenki tisztában van a reggeli étkezés fontosságával, a nagy rohanásban bizony sokszor kimarad. Eláruljuk, miért is olyan fontos, hogy a reggeli bőséges és tápláló legyen.

2022.10.17.Tovább olvasom

A zöld tea jótékony hatásai

Borongós reggeleken, mikor még az idő hűvösebb, napindítónak remek választás lehet egy bögre tea. A tea jótékony hatásai már bizonyítottak, így érdemes belőle rendszeresen fogyasztani.

Éttermünkben 3 féle teavariáció közül válogathatsz reggelid mellé. Van nálunk zöld, fekete és gyümölcs tea is többféle ízben.  De most nézzük is meg a zöld tea jótékony hatásait.

2022.10.10.Tovább olvasom

Októberi menükínálat

2022.10.3.Tovább olvasom

Nassolj kevesebbet napközben- TIPPEK

Nem csak fogyókúrázók számára lehet fontos, hogy kevesebbet nassoljanak, de akinek fontos a helyes táplálkozás, azok számára sem célravezető az esténkénti cukros nassolnivalók fogyasztása.

Ha szeretnél jobban odafigyelni erre, de nehezen tudsz nemet mondani a nassolni valónak, ez a tipp segíthet ebben!

2022.09.12.Tovább olvasom

Nosztalgia – Régi korok menzája

Főzelékek, káposztás tészta és a feledhetetlen ízű piskóta kocka csokoládé öntettel. A régi korok menzáján ezek mind megtalálhatók voltak. Nem volt kimondottan finom, de megettük. Cikkünkben felidézzük milyen is volt az iskolai menza régen , így hogy újra elérkezett az iskolai időszak. Nosztalgiára fel!

2022.09.5.Tovább olvasom

Havi menükínálat – szeptember

Készülj velünk az iskolára. Válaszd az Omlett menü kínálatát szeptemberben is!

2022.08.29.Tovább olvasom

Karneváli gasztronómia – Ókori római étkezés

Ókori Római gasztronómia

2022.08.22.Tovább olvasom

Nem elég a vajas pirítós reggelire!

Jó, ha reggel legalább egy pirítóst eszünk. Ez azonban még kevés az egészséges életmódhoz. Gyakran hívjuk fel a figyelmet arra, hogy a reggeli kihagyása rossz hatással van az egész napra, hosszú távon pedig kihat az egészségünkre is.

2022.08.15.Tovább olvasom