Hírek

Konfitált sertéspofa és panko morzsában sült fogas is szerepel az új ajánlatunkban

Új, különleges ajánlattal várunk Titeket az Omlettben. Hatféle finomságot válogattunk össze Nektek. Kíváncsi vagy?

2018.09.18.Tovább olvasom

Továbbra is az Obama a kedvenc

Persze csak a Caesar saláta után. Idén nyáron ugyanis ezt a Jazz Chicken finomságot rendeltétek a legtöbben. Ezt követi az 1. menü, ami Chicago, Obama, Jazz Chicken, Mississippi fish és Mississippi Chick burgerekkel kérhető. Illetve ezek valamelyike (amit választasz) mellé jön egy fél literes Coca-Cola és egy normál adag burgonya.

2018.09.7.Tovább olvasom

Új hét, új hónap, új évszak, új menü

Néztétek már, hogy milyen menükkel várunk Titeket szeptemberben? Lesz például bükki sertéskaraj steak burgonyával és jó kis húsleves is velőscsonttal. Igazi őszi ételnek szánjuk a szőlővel és mustármártással készült csirkemájat és a szőlősgazda palacsintáját is. A cassoulet pedig egy újdonság lesz.

2018.09.3.Tovább olvasom

Ebben a hónapban igazán extra, nyárias menükkel készülünk

Lesz grillezett finomság, hagyományos ízvilágú, egyszerűbb és extrább étel. És olyan is, amit talán még nem is kóstoltál. Mutatjuk az augusztusi kínálatot.

2018.08.6.Tovább olvasom

Minek főznél otthon a szabadság alatt, ha ilyen Omlett-menüt is rendelhetsz

Itt a július, ezzel együtt itt a szabadságolás ideje is. Aki teheti, ebben a hónapban legalább egy hetet kivesz, hogy lazítson.

2018.07.9.Tovább olvasom

Indul a foci vb – Szerezd be nálunk a meccsnézős ételeket!

A nagy meccsnézés közben könnyen megéhezik az ember. Az izgalom hamar megteszi a hatását. Szóval nem árt, ha a futball világbajnokságra az ételek tekintetében is előre felkészülünk.

2018.06.14.Tovább olvasom

Kíváncsi vagy arra, hogy milyen menükkel készülünk az Omlettben júniusban?

Azonnal mutatjuk. Sőt, már postolunk egy-két júliusi ajánlatot is.

2018.06.7.Tovább olvasom

Melyik a legjobb köret a grillhúsok mellé?

Hát persze, hogy a grillzöldségek és a grillsajt. Utóbbiról nem érdemes túl sokat beszélni, nagyon egyszerű elkészíteni. Csak a rácsra tesszük, és már sül is. A zöldségekhez viszont nem árt tudni egy-két praktikát. Mondjuk azt, hogy nem szükséges előre pácolni. Sokkal ízletesebb lesz, ha a vékony szeleteket csak a sütés előtt szórjuk meg egy kis kakukkfűvel, sóval, borssal. Legalábbis a cukkinit, a padlizsánt így célszerű készíteni. Ami még sokat dobhat az ízvilágon, ha sütés közben egy kis vajat teszünk a szeletekre. Próbáld ki!

2018.06.5.Tovább olvasom

Festünk az étteremben: a héten zárva vagyunk – A bisztró és a húsbolt viszont nyitva

Ahogy arra már a múlt héten felhívtuk a figyelmeteket a Facebookon, a héten nem tudunk Jazz Chicken rendeléseket fogadni, és az étterem is zárva tart.

2018.05.28.Tovább olvasom

Új hónap, új menüsor

Már az első napokban lesznek extra fogások. Május 3-án paleolit vadász szelet készül sólettel. A második héten pedig készítünk tengeri halszeleteket tejszínes-fehérboros gombamártással. Aztán ami még szintén kicsit extrább, az a sült csirkecomb, amit hagymás-zöldséges-szalonnás tepsis burgonyával készítünk – kicsit jóasszony módra.

2018.05.2.Tovább olvasom