Hírek

Ha otthoni lazítást tervezel, dobd fel az estét Jazz Chicken finomságokkal!

Az ősz tipikusan az az időszak, amikor az esti lazításhoz szívesen rendelünk valami finom ételt. Főleg ha borús az idő, és nem nagyon lehet menni sehová. Ha Te is az otthoni kikapcsolódást választod, nézz rá a Jazz Chicken kínálatára, és rendelj egy finom burgert vagy bagettet, esetleg egy kis bundázott csirkecombot, csirkeszárnyat valamilyen menő szósszal!

2017.09.15.Tovább olvasom

Készíts őszi gyümölcsökkel töltött sült húsokat!

Ha őszi ételekről van szó, a legtöbben szőlővel készített finomságokra gondolnak. Pedig szilvával és almával is nagyon jól fel lehet dobni a húsokat. Előbbi például a szárnyasokhoz és a sertéshúshoz is kiváló. Az utóbbi, az alma pedig a csülökhöz, a bőrös húshoz igazán ideális.

2017.09.11.Tovább olvasom

Ilyen különleges ételek szerepelnek az Omlett őszi ajánlatában – Van, amelyikhez búzasört adunk ajándékba

A szeptemberi menükínálatot a legutóbbi bejegyzésünkben már mutattuk, most viszont a különleges ajánlaton a sor.

2017.09.6.Tovább olvasom

Íme, a kámoni menükínálat szeptemberre

Szeptemberrel együtt megérkeztek az őszi Omlett-ételek is. A menükínálatban és a különleges ajánlatban is találtok az évszakra jellemző finomságokat. De természetesen más extrákkal is készülünk. Íme.

2017.09.4.Tovább olvasom

Leveses típus vagy? Mutatjuk, az Omlettben milyeneket kínálunk

Ha az Omlettben jársz, mondjuk ebédidő környékén, nézz rá a menükre, ugyanis minden hétköznap más-más levest kínálunk. Ugyanakkor ajánljuk az étlapon lévő állandó leveskínálatot is. Különösen a saját, egyedi recept alapján készült változatokat.

2017.08.28.Tovább olvasom

Itt a lecsószezon – Te egy héten hányszor eszel?

Augusztus a lecsó időszaka. Ilyenkor aztán nem telhet el úgy egy hét, hogy ne együnk a paprikás finomságból. Az Omlettben is volt a héten lecsós étel. Szerdán lecsóban főtt húsgombócot kínáltunk.

2017.08.24.Tovább olvasom

4+1 rántott étel, ami neked is ízleni fog, ha bejönnek a hagyományos panírozott fogások

Az Omlett étlapján számos rántott étel megtalálható. A hagyományos rántott bordától kezdve a Cordon Bleu-n át egészen a kijevi pulykamellig. De azért ezeknél extrább “bundázott” húsokat is kínálunk.

2017.08.17.Tovább olvasom

Burger, menü és bagett a Jazz Chicken TOP3-ban

Régen összesítettük már a Jazz Chicken TOP online rendeléseit. Most megtesszük. Arra voltunk kíváncsiak, hogy a nyáron eddig melyik finomságokat kértétek a legtöbben.

2017.08.11.Tovább olvasom

Áfonya mártással lesznek igazán tökéletesek ezek az ételek

Szerintünk az áfonya mártás nagyon jól passzol a húsokhoz. Így nem véletlen, hogy számos ételünk meghatározó összetevőjeként találkozol vele az étlapunkon.

2017.08.7.Tovább olvasom

Ilyen menükkel is készülünk augusztusban

Hamarosan felkerül az omlett.hu-ra az augusztusi menükínálat. Amiben ezúttal is több különlegesebb fogás szerepel majd.

2017.07.31.Tovább olvasom