Hírek

Festünk az étteremben: a héten zárva vagyunk – A bisztró és a húsbolt viszont nyitva

Ahogy arra már a múlt héten felhívtuk a figyelmeteket a Facebookon, a héten nem tudunk Jazz Chicken rendeléseket fogadni, és az étterem is zárva tart.

2018.05.28.Tovább olvasom

Új hónap, új menüsor

Már az első napokban lesznek extra fogások. Május 3-án paleolit vadász szelet készül sólettel. A második héten pedig készítünk tengeri halszeleteket tejszínes-fehérboros gombamártással. Aztán ami még szintén kicsit extrább, az a sült csirkecomb, amit hagymás-zöldséges-szalonnás tepsis burgonyával készítünk – kicsit jóasszony módra.

2018.05.2.Tovább olvasom

Hangolódj nálunk a Herényi Virágútra!

A hétvégén lesz a Herényi Virágút Szombathelyen. Amihez ezúttal mi is kapcsolódtunk egy kicsit. Persze nem kiállítóként.

2018.04.23.Tovább olvasom

Ehető virág, pitypangszirup – Ezek is szerepelnek összetevőként a tavaszi különleges ajánlatunkban

Új tavaszi ajánlat került fel az oldalunkra. Van benne olyan, ami ehető virágokat is tartalmaz.

2018.04.18.Tovább olvasom

Tavasszal tavaszi Omlett menüt – Nézd meg, milyen finomságokkal várunk áprilisban!

Most már itt az igazi tavasz. A húsvéttal együtt a jó idő is megérkezett, és nyuszi az új menüsort is “meghozta”. Úgyhogy áprilisban talán már a teraszunkon is lehet menüzni. Mutatjuk, hogy milyen ételekkel készülünk ebben a hónapban.

2018.04.3.Tovább olvasom

Új hónap, új menüsor – Íme, a márciusi kínálat

Felkerült a honlapra a márciusi kínálat. Olyan ételekkel, mint az almakompóttal kínált császármorzsa, a mustáros sertésdió, amihez tejszínes burgonya a köret vagy a mozzarellás-paradicsomos halfilé. És ez csak pár finomság.

2018.02.28.Tovább olvasom

A csirkeszárnynak nincs párja

A csirkeszárnnyal hogy vagytok? Szerintünk egy adu ász hús alapanyag. Rengeteg módon készíthető belőle étel, és még nem is drága.

2018.02.26.Tovább olvasom

A gyermekkorunk húslevesének nincs párja

Egy jó húsleves elfogyasztása a legtöbbünkben kellemes élményeket idéz fel. Ilyenkor rendszerint a gyermekkor jut az eszünkbe. És ennek nagyobb jelentősége van, mint gondolnánk… Ha betegen fogyasztjuk, a kellemes emlékeknek köszönhetően a gyógyulás is gyorsabb lehet.

2018.02.23.Tovább olvasom

Rántott húsos típus vagy? – Készítsd a panírt panko morzsából!

Sok családnál még ma sem múlhat el úgy egy vasárnapi ebéd, hogy ne legyen az asztalon rántott hús. Amivel nincs is baj, csak talán eljött az ideje, hogy egy kicsit más formában is készüljön az a bizonyos bécsi szelet.

2018.02.21.Tovább olvasom

Ha étteremben mennél, de burgert is szívesen ennél…

Van úgy, hogy kimozdulnánk otthonról, ennénk is egy jót, de nem vágyunk a hagyományos éttermi ételekre és klasszikus gyors ételt sem ennénk. Ilyenkor lehet jó választás a kézműves jellegű burger.

2018.01.31.Tovább olvasom