Hírek

A spárgával hogy álltok?

És most nem a tornagyakorlatra gondolunk, hanem a zöldségre. Ha szereted és frissen ennéd, akkor a május a Te hónapod. Ilyenkor van ugyanis a spárgaszezon. Ezt az Omlettben mi is kihasználjuk. A különleges ajánlatunkban – vajon párolva – a mézes-mustáros fogashoz kínáljuk.

2015.05.12.Tovább olvasom

Az ízen és a kiszolgáláson túl ezeket figyelik az étterembe érkező vendégek

A szemmozgást figyelő technológia segítségével fény derült arra, hogy mit is nézünk meg egy-egy étteremben az étkezéseink során. Rámutattak, hogy nem csak az íz és a kiszolgálás fontos, a megelégedettség rengeteg tényezőn múlik.

2015.05.8.Tovább olvasom

Grill haltál, szarvascsíkok erdei gombával, camembert-el és jalapeno paprikával ízesített pulyka – csak néhány finomság az újdonságaink közül

Az új éttermi ajánlatunkat láttad már? Varga Ferenc konyhafőnökünk remek kínálatot állított össze. Mutatjuk.

2015.05.5.Tovább olvasom

Ha ilyen az étterem, nyerő lehet a vendégeknél

Összegyűjtötték, hogy milyen éttermek lehetnek az idén a “befutók” a vendégek körében. Úgy tűnik, az Omlett által is képviselt, kicsit újszerű, környezetbarát gondolkodásmód sokaknak szimpatikus lehet.

2015.04.30.Tovább olvasom

Te milyen módon szereted? Mutatjuk, melyik mit jelent

Gyakran csak annyit látunk az étlapokon: pékné, dubarry, stroganoff módon elkészítve. Sokan vagyunk, akik nincsenek tisztában azzal, hogy melyik mit is jelent pontosan. Mutatjuk.

2015.04.27.Tovább olvasom

Tíz Jazz Chicken fotó, amit érdemes megnézni

Összegyűjtöttünk néhány Jazz Chicken fotót, és galériába rendeztük azokat. A konyhánkban készülő burgereket többször megörökítjük. Ezekből gyakran láthattok egy-egy képet a Facebook profilunkon. Most úgy gondoltuk, ezek közül néhányat galériába rendezünk, és így, egyben mutatjuk meg Nektek. Íme.

2015.04.24.Tovább olvasom

Ezért érdemes reggelire tojást enni – Szombathelyen mondjuk az Omlettben

A HáziPatika.com összegyűjtött hat okot arra, hogy miért érdemes tojást reggelizni. Mutatjuk mi is.

2015.04.22.Tovább olvasom

Népszerű a rántott borda és a cordon bleu, de sokan kóstoljátok meg például a fűszeres, mustáros szűzpecsenyét is

A sertéshús fogyasztása fontos. Szeretjük is, mert változatosan elkészíthető. Jó leveshez, kiváló pörköltként és szeletben elkészítve is nagy kedvenc.

2015.04.20.Tovább olvasom

Mi a Jazz Chickennél így dolgozunk – Te mi alapján választasz, amikor burgert vagy bagettet rendelsz?

Sokaknak az ár a meghatározó, mások a különlegességet keresik. A Jazz Chickennél mi azt tartjuk, hogy a legfontosabb a minőségi és a friss alapanyag. Reméljük, Neked is ez számít, amikor burgert, bagettet vagy bundázott csirkerészeket rendelsz.

2015.04.16.Tovább olvasom

Ha vendégeket vársz, vagy ha nagyon megéheztél

A Jazz Chcikennél a bundázott csirkerészeket nem csak egyesével, hanem kosárban is kérheted.

2015.04.13.Tovább olvasom