És most nem a tornagyakorlatra gondolunk, hanem a zöldségre. Ha szereted és frissen ennéd, akkor a május a Te hónapod. Ilyenkor van ugyanis a spárgaszezon. Ezt az Omlettben mi is kihasználjuk. A különleges ajánlatunkban – vajon párolva – a mézes-mustáros fogashoz kínáljuk.
A szemmozgást figyelő technológia segítségével fény derült arra, hogy mit is nézünk meg egy-egy étteremben az étkezéseink során. Rámutattak, hogy nem csak az íz és a kiszolgálás fontos, a megelégedettség rengeteg tényezőn múlik.
Az új éttermi ajánlatunkat láttad már? Varga Ferenc konyhafőnökünk remek kínálatot állított össze. Mutatjuk.
Összegyűjtötték, hogy milyen éttermek lehetnek az idén a “befutók” a vendégek körében. Úgy tűnik, az Omlett által is képviselt, kicsit újszerű, környezetbarát gondolkodásmód sokaknak szimpatikus lehet.
Gyakran csak annyit látunk az étlapokon: pékné, dubarry, stroganoff módon elkészítve. Sokan vagyunk, akik nincsenek tisztában azzal, hogy melyik mit is jelent pontosan. Mutatjuk.
Összegyűjtöttünk néhány Jazz Chicken fotót, és galériába rendeztük azokat. A konyhánkban készülő burgereket többször megörökítjük. Ezekből gyakran láthattok egy-egy képet a Facebook profilunkon. Most úgy gondoltuk, ezek közül néhányat galériába rendezünk, és így, egyben mutatjuk meg Nektek. Íme.
A HáziPatika.com összegyűjtött hat okot arra, hogy miért érdemes tojást reggelizni. Mutatjuk mi is.
A sertéshús fogyasztása fontos. Szeretjük is, mert változatosan elkészíthető. Jó leveshez, kiváló pörköltként és szeletben elkészítve is nagy kedvenc.
Sokaknak az ár a meghatározó, mások a különlegességet keresik. A Jazz Chickennél mi azt tartjuk, hogy a legfontosabb a minőségi és a friss alapanyag. Reméljük, Neked is ez számít, amikor burgert, bagettet vagy bundázott csirkerészeket rendelsz.
A Jazz Chcikennél a bundázott csirkerészeket nem csak egyesével, hanem kosárban is kérheted.