Mutatjuk az egyik legutóbbi rendezvényünkön készült fotóinkat. Egy szombathelyi konferencia cateringje volt a Kámon-Hús Kft., azaz az Omlett étterem feladata. A képen látható finomságokat ebédre kínáltuk a vendégeknek. Íme.
Összegyűjtött a HáziPatika.com hat olyan okot, ami a rendszeres reggelizés mellett szól. Többször hívtuk már fel mi is a figyelmet a reggelizés fontosságára. Szombathely első reggelizőjeként úgy gondoljuk, sokat tehet hozzá a napunkhoz a jó minőségű, bőséges reggeli. Nézzük meg, miben segíthet a nap első étkezése.
Legalábbis a nemrég közölt adatok erre engednek következtetni. A kormány szerint egyebek mellett a rezsicsökkentésnek és a cafetéria rendszernek is köszönhető, hogy növekedett a hazai vendéglátóhelyek forgalma.
Az Omlettben februárban a különleges ajánlatban egyebek mellett libasültet, pisztrángot és egy szuper sárgabarackos sütit is kínálunk.
Regisztrálj, és megy a 15 százalékos kedvezmény kupon, amit a Jazz Chicken webáruházban tudsz beváltani.
A felnőttek 33 százaléka nem reggelizik rendszeresen, csupán 67 százalékuk visz be táplálékot az ébredést követően minden nap – derült ki az Actimel reggeli rutin felmérésének eredményeiből.
Szombat Valentin-nap! Ti hogyan töltitek a szerelmesek napját? Ha egy romantikus vacsorára vágytok, akkor várunk Titeket Szombathelyen, az Omlett étteremben.
Sokat hallani arról, hogy az ételek összetevői között szerepel a kéksajt. Valójában kevesen tudják, hogy milyen sajtról, illetve sajtokról van szó. Ugyanis a kéksajtok családja rendkívül nagy. Például kéksajt a Roquefort vagy a Gorgonzola.
Például fizethetünk vele vendéglátásért, valamint szabadidős és szálláshely szolgáltatások is fedezhetők a kártyánkon lévő összegből. Szombathelyen a Kámon-Hús Kft.-nél is elfogadjuk a SZÉP-kártyát.
Sok gyorsételt eszel? A hétvégén szinte bármit elfogyasztasz? Egy pohár bor is lecsúszik lefekvés előtt? Van, hogy kimarad egy-egy étkezés? A HáziPatika.com összegyűjtött nyolc étkezési szokást, ami bizony sokunkra jellemző. Pedig csak kicsit kéne odafigyelni.