Hírek

Ma van a hamburger világnapja – Ünnepeljünk együtt!

Ma, azaz május 28-án van a hamburger világnapja. Ebből az alkalomból összegyűjtöttük a legnépszerűbb Jazz Chicken burgereket. A burgerek egyébként nem csak nálunk keresettek.

2014.05.28.Tovább olvasom

Van kedve nálunk bruncholni? Szívesen látjuk – itthon is egyre népszerűbb

A brunch nevű étkezésről ír az egyik hazai oldal. Sokan még nem tudják, mit takar ez. Leginkább egy késői reggelit vagy egy korai ebédet.
A szó a breakfast és a lunch, a reggeli és az ebéd kifejezésekből tevődik össze.

2014.05.26.Tovább olvasom

Mobilról, interneten keresztül rendelünk – Szombathelyen a Jazz Chickennél is érezhető ez a trend

Egyre többen rendeljük mobilról az ebédet. Egyértelműen növekszik az online ételt rendelők száma. Az egyik nemzetközi ételrendelő oldal felmérést is készített, amelyből szintén ez derült ki – egyre erősödik ez a trend.

2014.05.20.Tovább olvasom

Új galériával bővült az oldalunk tartalma – Szombathelyen az arborétumban volt rendezvényünk

Vas megye meghatározó faipari vállalkozása tartott több napos rendezvényt Szombathelyen, ahol a Kámon-hús Kft. felelt az étel és italkínálatért, a reggeli, az ebéd és a vacsora fogásaiért.

2014.05.13.Tovább olvasom

Hamarosan gyereknap! Nézték már az Omlettben, milyen ételeket kínálunk a kicsiknek?

A gyereknapon a szülők általában nem a megszokott programokra viszik el kicsiket. Sokszor játszóházba, kalandparkba mennek a családok, vagy külön a gyerekeknek szervezett szabadtéri programokkal töltik a gyereknapot a családok.

2014.05.12.Tovább olvasom

Honnan is származik a Ceasar-saláta elnevezés?

Nem, nem római, igaz, az íze császári, de nem a császár kedvenc étele volt, fiatalabb étel annál a kornál.

2014.05.9.Tovább olvasom

Ilyen különleges ételekkel várunk májusban Szombathelyen, az Omlett étterem

Ahogy minden hónapban, májusban is rendelhetők különleges ételek Szombathelyen, az Omlett étteremben.

2014.05.8.Tovább olvasom

Tavasz, grill és rozé bor

A könnyedségük, lazaságuk és gyümölcsös aromáik miatt tavasszal és nyáron is sokszor választjuk a rozé borokat. Gyakran fröccsben fogyasztjuk, jellemzően nyári meleg napokon tesszük ezt.

2014.05.6.Tovább olvasom

Számít a minőség a hús vásárlásakor és az étteremben is

A lakosság döntő többsége megnézi, hogy milyen minőségű terméket vesz, és általában a jobbat választjuk. Igaz ez az ételekbe szánt csirkehúsra is.

2014.05.5.Tovább olvasom

Te hol eszed az ebédedet? Lehetőleg ne az irodában, az asztalnál fogyaszd! – Próbáld ki Szombathelyen a napi menü kínálatunkat

Napi menü Szombathelyen nálunk, az Omlettben is kérhető. Akár az irodába is viszünk ebédet. Mindegy, hol eszel, csak nyugodt környezetben fogyaszd el. Ezt dietetikus javasolja.

2014.04.25.Tovább olvasom