Húsvéti finomságok – akár házhoz szállítással – Szombathely, Torony, Sé

A finom, húsvéti családi lakomát már biztosan sokan tervezgetik. A jó alapanyagok beszerzése nem egyszerű és ilyenkor nem is ajánlatos több helyen megfordulni csak azért, hogy be tudjuk szerezni az összes alapanyagot a Húsvéti reggelihez, vagy ebédhez. Ha egyszerűbb megoldást szeretnél, tőlünk rengeteg alapanyagot és készételt tudsz házhozrendelni, ami a Húsvét alap finomságai.

Húsboltunkból beszerezhetsz különböző méretű igazi húsvéti sonkákat. Kínálatunkban megtalálod a csirkemellett, combot, darálthúst és természetesen ezek mellett rengeteg húsárút.

Éttermünkből a teljes menükínálatból tudsz válogatni fogásokat. Ha igazi Húsvéti finomságra vágysz, adhatsz le rendelést hidegtálra is, amin kaszinótojás, sonka és sajttekersz, valamint franciasaláta található.

Biszrónk kínálatában megtaláljátok a kenyeret, húsvéti kalácsot, különböző süteményeket, rántott ételeket, sült oldalast, savanyúságokat, salátákat.

A kínáltunk mindig változatos, így érdemes előre gondolkodnod és korábban leadni a rendelést. Ha kíváncsi vagy aktuális kínálatunkra, hívj minket, vagy írj nekünk bátran!

Címünk: Szombathely, Maros utca 2
Telefonszám: 06 94/460-096

Szólj hozzá

You must be logged in to post a comment.