I. Kámon-Hús Kolbásztöltő Mustra

Megrendezésre kerül az első KÁMON-HÚS KOLBÁSZTÖLTŐ MUSTRA, ahova mindenkit szeretettel várunk!
Jelentkezni csapatban lehet és természetesen a nyertesek díjazásban is részesülnek!
Részletek a cikkünkben!

I. KÁMON-HÚS KOLBÁSZTÖLTŐ MUSTRA
a hagyományos és tájjellegű ízek jegyében
a Herényiek Házában
(Szombathely Béke tér 7.)
2019. február 9. szombat 10.00-14.00

A mustrára szeretettel invitáljuk különböző szervezetek, baráti társaságok csapatait!

5-6 fős csapatok jelentkezését várjuk!
NEVEZÉSI DÍJ: 5.000 Ft /csapat

JELENTKEZÉS AZ ALÁBBI GOOGLE ŰRLAP KITÖLTÉSÉVEL LEHETSÉGES: http://dwurl.hu/iSOzQV JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2019. január 30. (szerda)

(A helyek korlátozott száma miatt a nevezéseket jelentkezési sorrend alapján tudjuk figyelembe venni.)

BÍRÁLATI SZEMPONTOK:

  • csapatok megjelenése, (asztal díszítése) (0-10)
  • étel, kolbász tálalása, díszítés (0-10)
  • étel, kolbász minősége (0-10)
  • étel és kolbász elkészítésének körülményei (0-10)
  • étel és kolbász illata, íze, színe (0-10)

A KOLBÁSZTÖLTŐ MUSTRA ZSŰRI TAGJAI:

  • Mercs Péter (Kámon-Hús Kft.)
  • Katona Zoltán (Herényi Kulturális és Sportegyesület vezetőségének tagja)
  • Francsics Gábor (Francsics Családi Gazdaság)

ÉRTÉKELÉSKOR ELŐNYT JELENT:

jellegzetes helyi alapanyagok használata, hagyományos ízek felidézése, saját receptek

AZ 1-3 HELYEZETT CSAPAT DÍJAKBAN RÉSZESÜL!

A VERSENY MENETE:

10.00 Előkészületek, csapatok főzése
13.00 Az ételek zsűrizése
14.00 Eredményhirdetés

AMIT A HELYSZÍNEN A CSAPATOK SZÁMÁRA BIZTOSÍTUNK:

A Herényiek Háza közösségi terei. Minden csapat számára 5 kg húst (darálva) a KÁMON-HÚS KFT. biztosít.

AMIT A NEVEZŐ CSAPATOKTÓL ELVÁRUNK:

  • Saját felhasználáson túl tálalás a zsűrinek és kóstoló. A zsűrinek egy pár nyers és egy pár sült kolbászt (lehetőség szerint körettel, savanyúsággal együtt) szükséges feltálalni.
  • Gondoskodjanak a főzéshez/sütéshez szükséges hozzávalókról (bél, fűszerek, sütő-és főzőeszközök /kolbásztöltő, edények, asztalterítő, tárcsa stb./)

További részletek a jelentkezéskor kérhetők!

Szólj hozzá

You must be logged in to post a comment.