Így változtunk mi a járvány alatt

A hetek óta tartó járvány jelentősen megváltoztatott mindent és mindenkit. Sokan az otthonukban vészelik át ezeket a napokat már akár több hete. Mások még most is keményen dolgoznak azért, hogy ne álljon meg teljesen az élet. Éttermünk, bisztrónk és húsboltunk az utóbbi napokban és hetekben több változáson is átment, hogy alkalmazkodni tudjunk a kialakult helyzethez.

Újdonságok, intézkedések

Rendkívül nehéz helyzetből próbáltunk olyan megoldásokat kihozni, ami vendégeinknek és kollégáinknak is egyaránt jó.
Igyekeztünk a minimálisra csökkenteni egymással és a vásárlóinkkal való találkozást, érintkezést.
Ennek köszönhetően már minden egységünkből rendelhettek házhoz, bármit, ami megtalálható nálunk. Legyen az hentesárú, bisztróárú, vagy akár kenyér, tejtermékek, sütemények.
Mivel korábban még nem volt hasonló intézkedésünk, így ez a megoldás rengeteg szervezést kívánt, amit igyekeztünk a lehető leghamarabb megoldani, hiszen a rendelések nagyon hamar megszaporodtak. Ebből valószínűleg vendégeink csak annyit vehettek észre, hogy hosszabb volt a várakozási idő egy-egy kiszállításnál, vagy nehezebben tudtak minket elérni.
Ezúton is köszönjük Nektek, hogy türelmesek voltatok, hiszen ez az időszak mindannyiunknak szokatlan és stresszesebb. 
A megnövekedett megrendelést látva úgy döntöttünk, hogy hétvégi menükkel is készülünk. Remek lehetőség ez azoknak, akik nem szeretnének boltba mászkálni, de mégis ennének finomakat, vagy otthonról dolgozó családoknak, ahol nincs idő a hétvégi sütés-főzésre.
Kollégáink az alapvető higiénián felül természetesen maszkban és kesztyűben dolgoznak ezzel védve vendégeinket, magukat és családjukat is persze.

Előírások, szabályok és javaslatok vásárlóinknak

Az alapvető higiéniás szabályokról korábban már írtunk. Ez a felhívás még a korlátozások előtt született. Azóta éttermünkben és bisztrónkban sem lehet helyben fogyasztani, de bízunk benne, hogy ezek a korlátozások már nem fognak sokáig tartani.
Vásárlóink így elvitelre kérhetnek a bisztróból, ahol egyszerre maximum 2 fő tartózkodhat.
Mivel húsboltunk kisebb helység, így ott egyszerre egy embert tudunk kiszolgálni.
A többi vásárló az üzletek előtt 1,5 méteres távolságra egymástól tud várakozni. Szerencsére már az idő is kellemes, így ez a várakozás nem okoz nagyobb gondot.
Bár nem kötelező a védőfelszerelés, úgy mint maszk és kesztyű, aki csak teheti érkezzen abban, így védve magát, a többi vásárlót és persze kollégáinkat is.
Aki teheti, tőle továbbra is kérjük, hogy fizessen bankkártyával, hiszen ezzel tovább csökkenthetjük a vírus átadásának kockázatát.
Ha teheted rendelj házhoz, akár az étteremből, húsboltból, vagy bisztróból.

Rendelési információnkat ITT találod.

Szólj hozzá

You must be logged in to post a comment.