Ilyen menükkel várunk az Omlettben az év utolsó hónapjában

Az év végi menükínálatban ezúttal a hagyományosabb ételek felé mentünk el egy kicsit. Reméljük, nem bánjátok… Lesz csülkös gulyás, disznótoros, Viczákné titka és remek hentes szelet is. De nem csak a húsos ételeknél volt ez a koncepció. Készítünk ugyanis császármorzsát, mákos gubát, jó kis gránátos kockát, lencsefőzeléket és még rizsfelfújtat is. Sok más finomság, például a töltött káposzta mellett.

Egészen karácsonyig kétféle menü közül választhattok decemberben, 27-étől, a két ünnep között viszont csak egyféle főételt kínálunk a leves mellé. Ilyen lesz a rántott sajt, ami talán a nehéz karácsonyi ételek után kifejezetten jól esik majd. Kínálunk ugyanakkor csirkepaprikást galuskával és firenzei pulykamellet is, amihez zöldséges rizottó lesz a köret.

A menükínálatban láthatjátok azt is, hogy december 23-án kerül sor a karácsonyi rendelések kiadására. Merthogy ebben az évben is kérhetők tőlünk ünnepi ételek. Karácsonyra és szilveszterre is. Ezekről hamarosan minden részletet elárulunk. Ha nem szeretnél lemaradni, iratkozz fel itt az értesítési listára, és minden infót egyben igyekszünk elküldeni Neked. 

Szólj hozzá

You must be logged in to post a comment.