Ilyen volt a 2020-as évünk – Kámon-Hús Kft.

Nagyon nehéz éven vagyunk túl mindannyian. Rengeteg megpróbáltatás ért minket is akárcsak mindenkit. Összeszedtünk néhány gondolatot a 2020-as évünkről.

Ilyen volt a 2020-as évünk:

Felújítási munkálatok

Az év elején hatalmas átalakításon esett át az éttermünk, tágasabb, fiatalosabb és családiasabb légkört teremtettünk. Sajnos a 2020-as évben nem tudtátok igazán kihasználni, de bízunk benne, hogy a 2021-es évben sok finomságot fogtok éttermünkben elfogyasztani.

Vegán menük:

Az év elején teszt jelleggel vezettük be a vegán fogásokat néhány hétre. Úgy láttuk sokan választottátok ezt a menüt és szerettétek is.

Extra ajánlatok:

Több hétvégén is kedveskedtünk Nektek valami igazán különleges extra fogással. Igyekeztünk mindig olyan finomságot készíteni Nektek, amit még biztosan nem kóstoltatok, vagy megpróbáltuk visszahozni az igazi házias gyermekkori ízeket.

Használt sütőzsiradék leadás

Számunkra mindig is fontos volt a környezetünk védelme és igyekszünk vásárlóinkat is buzdítani arra, hogy ha megtehetik csökkentsék ökológiai lábnyomukat. 2020-tól már lehetőséget biztosítunk a használt sütőzsiradék elhelyezésére, amit aztán teljes biztonsággal szállíttatunk el. Ha kíváncsi vagy mi történik a használt sütőolajjal, amit behozol hozzánk, olvasd el ezt a cikket.

Vírushelyzet

Rendkívül nehéz helyzetből próbáltunk olyan megoldásokat kihozni, ami vendégeinknek és kollégáinknak is egyaránt jó.
Igyekeztünk a minimálisra csökkenteni egymással és a vásárlóinkkal való találkozást, érintkezést.
Ennek köszönhetően már minden egységünkből rendelhettek házhoz, bármit, ami megtalálható nálunk. Legyen az hentesárú, bisztróárú, vagy akár kenyér, tejtermékek, péksütemények.

Mivel korábban még nem volt hasonló intézkedésünk, így ez a megoldás rengeteg szervezést kívánt, amit igyekeztünk a lehető leghamarabb megoldani, hiszen a rendelések nagyon hamar megszaporodtak. Ebből valószínűleg vendégeink csak annyit vehettek észre, hogy hosszabb volt a várakozási idő egy-egy kiszállításnál, vagy nehezebben tudtak minket elérni.
Ezúton is köszönjük Nektek, hogy türelmesek voltatok, hiszen ez az időszak mindannyiunknak szokatlan és stresszesebb.

Kétség sem fér hozzá, hogy ez az időszak erősebbé tett minket, amit csakis Nektek köszönhetünk!

Szólj hozzá

You must be logged in to post a comment.