Indul a foci vb – Szerezd be nálunk a meccsnézős ételeket!

A nagy meccsnézés közben könnyen megéhezik az ember. Az izgalom hamar megteszi a hatását. Szóval nem árt, ha a futball világbajnokságra az ételek tekintetében is előre felkészülünk.

Szerintünk például kiváló, kanapén is elfogyasztható fogások a Jazz Chicken bagettjei vagy burgerei, amiket akár menüben is kérheted. Így az italra sem lesz gondod. De a bundázott csirkerészeket is tudjuk ajánlani. Sőt, ha fokoznád az izzasztó hangulatot, a szárnyakat akár csípős panírban is kérheted.

Ilyen egy Jazz Chicken bagett

Vagy akár magad is összehozhatsz otthon valami finomat. De lehetőleg olyanban gondolkozz, aminek az elfogyasztásához nem szükséges kés és villa. Ha pedig komolyabb társasági esemény kerekedik a meccsnézésből, és esetleg grilleznétek is, készíthettek sült kolbászkarikákat is. Vagy, ami még ennél is ideálisabb lehet, az a hotdog. Zsemlét bárhol vehettek, frankó házi, kámonban készülti virsliért pedig hozzánk, a bisztróba is benézhettek. Találtok ugyanakkor alapanyagot a mártogatós ételekhez is. Készíthettek például csirkecsíkokat, amiket valamilyen szószba mártva igazán ízletessé tehettek.

Vagy a chips helyett tortillát is márthattok valamilyen finom pástétomba. Csak, hogy tartalmas is legyen az tévé előtt elfogyasztott étel.

A nagyon fanatikusok pedig készíthetnek olyan finomságokat, amik az adott mérkőzésen játszó csapatok országaira jellemzők.

Ehhez bátran hívd segítségül a receptoldalakat. Az ételek hús alapanyagainak beszerzéséért pedig látogass el hozzánk!

 

Szólj hozzá

You must be logged in to post a comment.