Kakaspörkölt, grillen készült burger és vendég chef – újabb nagyszabású rendezvényünk volt

Egy újabb nagyszabású rendezvény cateringjéért felelt a Kámon-hús Kft., azaz az Omlett étterem. Ezúttal Szombathelyen, az arborétumban grilleztünk és kínáltunk helyben, frissen sült húsokat és bográcsban főtt pörköltet. Vendégszakácsunk is volt. A sokak által a televízióból is ismert Buday Péter chef az Omlett kollégáival közösen készítette el a kínált fogásokat. Egyebek mellett sertés hasaalját csípős fűszeres krémmel, kakaspörköltet gnocchival és harcsát Buday módon.

A felsoroltakon felül készült még hamburger is, méghozzá párolt sertés dagadóból, amihez természetesen cheddar sajt és friss kevert saláta is járt. És most jöjjenek a képek.

 

 

Szólj hozzá

You must be logged in to post a comment.