Kámoni a leves, kámoni a főétel és Omlett a desszert

Az Omlettben igyekszünk háziasan főzni – ez talán nem titok – és olyan ételeket is kínálni, amiktől kicsit egyedi, kámoni lesz a kínálatunk. Ilyen fogások a levesek között, a főételeknél és desszert kínálatban is találhatók.

Egyébként könnyen ráismerhetsz ezekre, hiszen a nevükben is szerepel a Kámon vagy az Omlett szó. De azért mutatjuk, melyek ezek.

A leveseknél a Kámoni betyárgulyást kell kiemelnünk. A főételeknél a Beef à la Kámon, ami egyértelműen hozzánk köthető – már a névben is.

Az Omlett palacsinta

A desszertek közül pedig az Omlett palacsinta az, ami igazi kámoni fogás. Ez utóbbit látod a képen, ami egy somlói galuskával töltött, édes morzsába bundázott finomság. A tetejére meggyes öntet kerül. A Beef à la Kámon 40 dkg-os rostélyos steak, a Kámoni betyárgulyás pedig egy házi finomságokból készült, gombával együtt kínált nagyon kiadós étel.

Persze, a kámoni ízek a többi ételben is benne vannak. Mesterszakácsunk, Varga Ferenc legalábbis mindent megtesz azért, hogy egy kis plusz “Kámon” minden ételben benne legyen.

Ha kíváncsi lennél ezekre az ízekre, várunk az Omlettben!

Szólj hozzá

You must be logged in to post a comment.