Kámoni speciál’

Mindig próbálunk valami egyedit alkotni. Nem csak a berendezésben és a megjelenésben, hanem az ételekben is. Ilyen “kísérlet” eredménye például néhány, az Omlettben rendelhető étel és a Jazz Chickentől kérhető egyik bagett is.

Kezdjük is talán ez utóbbival! A Kámoni speciál névre keresztelt bagettbe pácolt sült tarja, rántott hagymakarika, sajt, majonéz és paradicsom is megy. A szendvics maga 40 centis, és 990 forintba kerül. Aki ilyet rendel, az igazi kámoni ízvilágot kóstolhat. Tartalmas egy bagett, az biztos.

Kámon-special

Kámoni speciál 

Ugyancsak kámoni specialitás a Kámoni betyárgulyás. Nagyon nincs mit hozzáfűzni. Kiadós leves házi kolbásszal, füstölt szalonnával. Az ára 690 forint.

Chef kedvencei

Kámoni betyárgulyás

Ugyancsak tartalmas étel a Beef à la Kámon steak. Ez a rostélyos 40 dekás, szóval ha éhes vagy és a marhahúst is szereted, ez jó választás lehet. Mindezt 2 ezer 950 forintért kínáljuk.

A helyi specialitások közül desszertnek pedig a már sokak által ismert Omlett palacsintát ajánljuk. Ez egy édes morzsába forgatott, somlói galuskával töltött finomság, ami sütés után egy kis meggyes öntetet is kap. Az ára 750 forint.

Chef kedvencei

Omlett palacsinta

Kóstolnád valamelyiket? Várunk az Omlettben! Ha pedig Jazz Chicken burgert, bagettet kérnél, itt nézz körbe!

Szólj hozzá

You must be logged in to post a comment.