Kitalálnád, melyek a kedvenc Jazz Chicken ételek? Nézd meg, hátha a Tiéd is köztük van!

Összegyűjtöttük az elmúlt három hónap legkedveltebb Jazz Chicken termékeit. Az online rendelések alapján állítottuk össze a listát. Kitalálnád, melyik a legkedveltebb?

Az első a Texas chicken filet, ebből rendeltétek a legtöbbet márciusban, áprilisban, májusban. Utána jönnek a salátások, jól fogyott a caesar és a mozzarellás kukoricás saláta. A negyedik a nagy kedvenc, az Obama burger. A bagettek sem szorultak túlságosan hátra a kedveltségi listán. Az Alabama és a Kreol igencsak népszerű. A hetedik helyre került a Missuri chicken filet, utána a kettes menü jön és a broken wings. A kettes menüben egyébként 10 burger közül választhatsz, és egy fél literes cola, plusz egy normál adag burgonya is jár hozzá – talán ez is magyarázat lehet a népszerűségére.

bagett
A plusz termékek közül a legtöbbször fűszeres burgonyát rendeltek. A desszertek kínálatából pedig a somlói fogy leginkább. A toplista az online vásárlások alapján készült, de rendelésre telefonon keresztül is van lehetőség.

 
A Jazz Chickennél igyekszünk rendszeresen akciókat kínálni a vásárlóinknak. A labdarúgó VB ideje alatt minden 2 ezer 500 forintos vásárlás után ajándék Sopronit adunk, sőt van egy VB-totó játékunk is, ahol a játékosok 10-50 százalék kedvezményre jogosító kupon mellett 20 ezer forint értékű Jazz Chicken menüt is nyerhetnek. Próbáld ki Te is! Klikk!

Szólj hozzá

You must be logged in to post a comment.