Annyit elöljáróban, hogy készül bárány, nyúlpecsenye és lazac is. Többféle formában. De nézzük pontosabban!
A különleges levesünk ezúttal rozmaringos-tejszínes bárányleves velőgombóccal.
De készül bárány nyársra tűzve, joghurtosan elkészítve, zöldsalátával tálalva. Ugyanakkor rendelhetsz szalonnás-rozmaringos bárányt is, méghozzá kaprimártással. Előbbihez steak burgonya, utóbbihoz pedig burgonyakrokett a köret.
Nyúlból rendelhetsz pecsenyét, amit szegfűgombával, szalonnával, gyöngyhagymával, paprikával és paradicsommal készítünk. Vagy combot is, amit szegfűgomba pörkölttel és túrós csuszával tálalunk.
A különleges ajánlatban ezúttal kétféle burger is szerepel. A lazacburgerbe lazacpogácsa, jégsaláta, lilahagyma, paradicsom, uborka és majonéz kerül. Mellé pedig steak burgonyát kínálunk. A húsvéti szaftos burgerbe pedig szaftos főtt sonkát, jégsalátát, friss retket, lilahagymát és wasabis tormakrémet teszünk.
Hogy tetszik az ajánlat? Megkóstolnád valamelyiket?
Várunk az Omlettben áprilisban is!