Kíváncsi vagy, milyen étkezési szokások és ételek hódítanak majd 2014-ben?

A választ szinte mindenki ki tudja találni. A kulcsszó az egészség. Szinte minden területen. Az emberek egyre nagyobb százaléka ismeri fel Magyarországon is, hogy az egészséges étkezés mennyire fontos.

Egyre nagyobb hangsúlyt kapnak azok az ételek, amelyek természetes alapanyagból készülnek és a lehető legkevesebb hozzáadott mesterséges anyagot tartalmazzák.
Szakértők szerint jövőre két kulcsszó-összetétel jellemzi az étkezést. Az egyik a “farmról az asztalara”. Azaz ellenőrzött gazdaságokból származó, közelről érkező és friss ételek kerülnek a tányérra. A másik pedig a gluténmentes ételek. Az emberek szeretik, ha érezhető az ételeken a frissesség, ha látszik, hogy a zöldség nemrég lett leszedve, csakúgy a fűszerek és a gyümölcsök is.
Feltehetően a húsáruk közül is a friss, minőségi termékek kerülnek előtérbe. Nem az előre csomagolt, fagyasztott húsárukat választjuk majd.
A jövőben az ízesítésnél nagyobb szerepet kapnak az ízkombinációk. A népi fűszerek és az új trendek együtt kerülnek a tányérra. Így készülnek az ételek jövőre az “előrejelzések” szerint.

Változatos ételek Szombathelyen az Omlett étteremben, minőségi alapanyagok, húsáru a Kámon-hús hentesüzletében.

Szólj hozzá

You must be logged in to post a comment.