A marhahúsos ételeket szereted? Akkor január a Te hónapod az Omlettben. Ugyanis a következő két hétben még két alkalommal lesz a menüben marhából készült étel.
Január 25-én egy jó kis vörösboros marhapörköltre várunk Titeket, míg 30-án burgundi marharagut készítünk. Ez utóbbi egyébként tipikus francia bisztrós étel, ami az eredeti recept szerint francia száraz vörösborral készül. De ettől még nem kimondottan különbözik a hagyományos marhapörkölttől. A “burgundiságát” attól kapja, hogy kerül bele szalonna, gomba, hagyma, olykor sárgarépa és burgonya is.
Szerintünk érdemes megkóstolni. Ha megtennéd, várunk egy jó menüre január 30-án is.
Ez pedig szarvas
De ha szereted a hasonló fogásokat, a bisztróba is érdemes közben benézned. A képen látható szelet hús például szarvasból készült, ami szintén az egyik specialitásunk. Szóval, ha az Omlett felé jársz, a bisztróba is nézz be!
Ha pedig otthon készítenél marhahúsos finomságot, a hús alapanyagot a bisztró melletti húsboltunkban beszerezheted.