Megújult a kínálat a Jazz Chickennél

Új bagettek, hamburgerek, saláták Szombathelyen, a Jazz Chickennél. Íme.

A bagettek között most egy újat találsz, ez a szaftos sült húsos bagett, amely egyben sült szaftos lapockával, ropogós jégsalátával, baconnal, hagymával, jalapeno paprikával és majonézzel készül.

Három új hamburger is “terítéken” van, Smash, Juicy és Double Bacon a dupla húsos kínálatból. Az elsőben jégsalátát, cheddar sajtot, lilahagymát és két húspogácsát találsz. Ami pedig igazán különlegessé teszi, az a füstölt fűszeres paprikaszósz.

A Juicy dupla húspogácsái sajttal töltöttek. De a burgerbe teszünk még jégsalátát, bacont, ecetes uborkát, ketchupot és majonézt.

A Double Bacon, mint ahogy a neve is mutatja, dupla baconnel készül, az összetevők közül pedig nem marad ki a húspogácsa, a jégsaláta, a lilahagyma, a ketchup és a cheddar sajt sem.

megujult a kinalat
A könnyedebb ételek kedvelői is megtalálhatják a fogukra való falatot az újdonságok között. Itt van mindjárt egy saláta csirkemellel, baconnel, jégsalátával, paradicsommal, tojással, kéksajttal és vörösborecettel. Az elnevezése pedig ilyen alapanyagok után mi is lehetne, mint Finomsaláta.

De itt van még a Rukkola nevű salátánk is, ami a húst mellőzők kedvence lehet, ugyanis friss rukkola, jégsaláta, koktélparadicsom, olívabogyó, parmezán és balzsamecet együttese alkotja ezt az ételt. A teljes kínálat és még több termék itt!

Szólj hozzá

You must be logged in to post a comment.