Menü Szombathely – Igyekszünk az Omlettben nem mindennapi fogásokkal is kedveskedni

Amikor kicsit extrább az ebéd. Nézd meg, milyen egy különleges menü Szombathely egyik kedvelt éttermében. Az Omlett menükínálatából szemezgettünk, kiválasztottunk néhány nem mindennapi ételt, amit nálunk menüben fogyaszthattok. A magyaros ízektől kezdve az ázsiai fogásokon át a gourmet falatokig szinte mindent kínálunk. Ügyelünk arra, hogy lehetőleg egészséges, friss alapanyagokat használjunk.

 

Készül ebéd hússal, hús nélkül, kérhető előfizetéssel kedvezményes áron, sőt a fogások akár külön is rendelhetők. Gyakran kínálunk barna rizst az ételek mellé, de wokban is készítünk ételeket és üvegtésztát is rendszeresen kínálunk.

menü Szombathely

A különlegességeknél maradva: júliusban volt a menüsorban joghurtos-zöldséges halleves, mandulás pulykamell és barackos pulykamell is. Voltak jó kis házias falatok, így marhapörköl és főzelékek is. De nálunk miden nap van leves, így a levesesek sokféle ízvilágával találkozhatnak egy-egy hónapban.

 

Nézzük, mire számíthattok augusztusban

 

Ebben a hónapban sem maradnak el a különlegességek, lesz ezúttal is extrább menü Szombathely egyik kedvelt éttermében, az Omlettben. Mégpedig baconnel és füstölt sajttal töltött borda, mozzarellával és paradicsommal sült csirkemell bazsalikomos pennével és sorolhatnánk. Ha a teljes menükínálatra vagy kíváncsi, klikk!

 

Menü Szombathely – Omlett étterem, Maros u. 2. Várunk Titeket!

Szólj hozzá

You must be logged in to post a comment.