Menü Szombathely – kollégákkal, családtagokkal megyünk ebédelni

Jól fogy a menü Szombathely több éttermében is. Leginkább munkatársakkal megyünk ebédelni, a választáskor az ár és a változatos kínálat számít. Egy korábban végzett felmérésből derül ki, hogy az étterem kiválasztásakor a közeli ismerősök tapasztalatai a mérvadóak.

 

Különösen kedves a vendégeknek, ha változatos menükínálatból választhatnak. Nézze meg, mi lesz az aktuális menü Szombathely egyik kedvelt éttermében, az Omlettben.

 

A felmérésből kiderül, hogy a 25-30 év közötti fiatalok körében a legkedveltebb a menüs étkezés. Főként a korosztály árérzékenysége miatt lehet ez így. Sokszor egy messzebb található étterembe is hajlandók vagyunk elmenni egy ízletes, jó áron kínált változatos menüért – derül ki a menuvalasztek.hu adataiból.

 

Jól fogy a menü Szombathely több éttermében is. Országos szinten is több vendéglátóhelyen adnak el naponta akár 200 adagot is. Ez is alátámasztja a népszerűségét. Előfordul emiatt, hogy a későn érkezőknek már nem jut.

Omlett
Szombathelyen az Omlett étteremben minden hétköznap menüvel várjuk a vendégeinket. Kétféle főételből választhatnak ilyenkor a hozzánk érkezők. A kínálatot igyekszünk változatosan elkészíteni, minden hónap elején egy hónapra előre láthatják a vendégeink a kínálatot, így lehet tervezni, mikor melyik fogást válasszák. A napi kínálatot minden hétköznap reggel a Facebook oldalunkon is közöljük, érdemes tehát csatlakozni hozzánk.

 

A kínálatban rendszerint szerepelnek különlegesebb fogások is, a húsételek, a levesek, a főzelékek és a tészták mellett gyakran süteményt is kínálunk. A menükre természetesen elő lehet fizetni, így kedvezményesen lehet rendelni. A napi kínálat fogásai pedig külön-külön is kérhetők. Az aktuális menükínálatot itt nézheti meg, ugyanitt a havi különleges ajánlat is megtekinthető.

 

Menü Szombathely – Omlett étterem, Maros u. 2.

Szólj hozzá

You must be logged in to post a comment.