Miért kínáljuk az ételeinkhez a barna rizst?

Miért kínáljuk az ételeinkhez a barna rizst? A válasz egyszerű: egészséges.

A barna rizsnek hatszor nagyobb a rosttartalma, mint a fehér rizsnek. Bővelkedik ásványi anyagokban, egyértelműen védi az egészséget. Főként a 2-es típusú cukorbetegség kockázatának csökkentésében van fontos szerepe. Emellett a szívbetegségek kialakulása ellen is véd.

 
A tápanyagtartalma is magas. Szakértők figyelmeztetnek, hogy aki teheti, válasszon köretként barna rizst. Lehetőleg a boltban és az étteremben is inkább a barna változatot válasszuk.

 
Szombathelyen, az Omlett étteremben rendszeresen kínálunk barna rizst, főként a napi menühöz. Márciusban is öt alkalommal kóstolhatják a menüben a vendégeink. Íme, az aktuális menükínálat.

Szólj hozzá

You must be logged in to post a comment.