Miért ne ennénk marhahúst, ha étterembe megyünk?

Marhahúst készíteni nem sokkal nehezebb, mint sertést. Sokan mégis csak a pörköltig jutnak, ha marhára kívánnak. Egyébként jó is az, mi is rendszeresen készítünk (menüben is), de ennél azért több mindent érdemes kipróbálni. Akár otthon, akár egy étteremben.

Készül a chilis vesepecsenye

Már ha bejön a marhahús. Mi például az Omlettben kínálunk rostélyost és steak-et is. De szerepel az étlapon hátszín, bélszín és vesepecsenye is. Tény, hogy nem a legolcsóbb alapanyagról van szó, de ha jobban belegondolunk, nagyjából egy pizza áráért lehet már hagymás rostélyost vagy erdei gombamártással készült hátszínt enni.

De hogy a pontos árakat is lássátok, mutatjuk felsorolva a marhahúsból készült ételeink listáját.

Marhapörkölt galuskával:  1.690,–

Hagymás rostélyos:  2.190,-

Hátszín erdei gombamártásban:  2,190,-

Beef à la Kámon (40 dkg-os rostélyos steak):  2.950,–

Hátszínszelet narancsos-gyömbéres áfonyamártással:  2.290,–

Ördögi hátszín (durva bors, jalapeno, mustár, tabasco):  2.290,-

Vesepecsenye chillis roquefort-mártással:  3.290,–

Bakonyi zsiványpecsenye (bélszín, hátszín, szűzpecsenye, pecsenyelé, pirított burgonya): 3.290,-

Bélszínsteak zöldborsmártásban:  3.290,-

Itt pedig a vadhúsból készült ételeket vesszük sorra. Mert azért vadételt se sűrűn fogyasztunk otthon.

Szarvassült gyömbéres-narancsos áfonyamártással: 2.190,-

Szarvassült illatos erdei gombákkal, barnamártással: 2.190,-

Ha megkóstolnád bármelyiket, várunk az Omlettben!

 

Szólj hozzá

You must be logged in to post a comment.