A többség bármikor, bárhol szívesen enne egy jó csirkeszárnyat. De mi lehet a titok, miért szeretjük annyira? Gyűjtöttünk pár lehetséges variációt.
Szerintünk nagyon sokat számít, hogy szinte csak kézzel lehet enni. Késsel, villával nehézkes. Van abban valami különleges érzés, ha kézzel ehetünk és a csont melletti húsrészeket nagy munka árán, jobbról-balról rágcsálás során megkaparintjuk. És nem véletlenül említjük a csont melletti részeket. Ugyanis köztudott, hogy ezen a tájékon édesebb a hús.
A csirkeszárny húsa pedig amúgy is intenzívebb, mint más húsoké. Ezek megint csak hozzájárulnak a csirkeszárny sikeréhez. Nemde? Ezeken túl könnyen elkészíthető, nem időigényes és számos szósszal, fűszerrel harmonizál. És még egy dolog: manapság már nem csak otthon készíthetjük, hanem rendelhetjük is. Akár kosárban, csomagolt formában, mondjuk hasábburgonya és más bundázott csirkerészek társaságában. Sőt a bundát is kiválaszthatjuk, kérhetünk magvasat, rocky-t és csípős variációt is. Mondjuk itt!