Minek főznél otthon a szabadság alatt, ha ilyen Omlett-menüt is rendelhetsz

Itt a július, ezzel együtt itt a szabadságolás ideje is. Aki teheti, ebben a hónapban legalább egy hetet kivesz, hogy lazítson.

Ilyenkor van ugyanis a legnagyobb esély arra, hogy huzamosabb időn át tart a nyárias idő. Szóval ilyenkor lehet végre feltöltődni. Vagy lehetne…, merthogy sokan ilyenkor is a konyhában töltik a fél napot. Mondván: “hiszen a szabadság alatt is enni kell valamit.” Ez kétségtelen, csak nem biztos, hogy nekünk kell főzni. Persze nem azt mondjuk, hogy ne készíts el egy-egy nagy kedvencet, vagy ne próbálj ki egy új receptet… Ha kikapcsol a főzés, csak hajrá! De ha teher, és a menü elkészítésére fordított időt szívesebben töltenéd a családdal, inkább rendelj ebédet. Mondjuk úgy, hogy biciklire pattantok, és úgy mentek el az étterembe.

Omlett étterem

Akár egy kis kerülővel – így egy közös programot is beiktattok a délelőttbe. Ha ezt tennétek, és az Omlett felé veszitek az irányt, az alábbi finomságok közül választhattok.

Íme, a júliusi menü.

Ahogy látjátok, leves és kétféle főétel is kérhető. Sőt, akár elő is fizethettek a menüre. Ha fix a szabadság ideje, ezt célszerű megtenni. Meg azt is, hogy házhoz kéred a menüt. Nálunk erre is van lehetőség.

Megtennéd? Kérdezz bátran a részletekről! Íme, az étterem telefonszáma: 06-94/460-096

 

Szólj hozzá

You must be logged in to post a comment.