Mit nassolunk a meccsek alatt? – Ha tőlünk rendelsz, ajándékot is kaphatsz!

Többnyire chipset eszünk a VB alatt, 2010-ben például 350 tonna fogyott belőle Magyarországon. A világversenyek alatt az étel házhozszállítások száma is megnő. Érthető, hiszen otthon, kényelmesen, meccsnézés közben lehet így tartalmasat enni.
A VB-k, EB-k ideje alatt igencsak megugrik a chips-eladások száma. Ezekben az időszakokban 20-25 százalékkal több ropogtatnivaló fogy. A Chio szerint a chips tipikus focinéző snack, ezt számok is alátámasztják, hiszen a rangadók alatt az éves mennyiség 10 százalékát fogyasztják a szurkolók.

 
Ha pedig nem ropogtatnivalóra gondolunk, hanem tartalmas, akár a nappaliban fogyasztható ételt ennénk, rendelhetünk Szombathelyen a Jazz Chickentől burgereket, salátát és bagettet is. Ha a mérkőzés közben éheznél meg, hívj minket bátran, vagy nézd meg a kínálatot online, és rendelj itt.

 
A VB-re mi is készülünk. Az erre az alkalomra készített totó játékunkkal akár 20 ezer forint értékű Jazz Chicken menüt vagy naponta 10, hetente 50 százalék kedvezményre feljogosító kupont nyerhetsz.

 
Emellett ha 2 ezer 500 forint felett vásárolsz nálunk, ajándékba adunk egy dobozos Sopronit!

Szólj hozzá

You must be logged in to post a comment.