Mobilról, interneten keresztül rendelünk – Szombathelyen a Jazz Chickennél is érezhető ez a trend

Egyre többen rendeljük mobilról az ebédet. Egyértelműen növekszik az online ételt rendelők száma. Az egyik nemzetközi ételrendelő oldal felmérést is készített, amelyből szintén ez derült ki – egyre erősödik ez a trend.

 

Szombathelyen a Jazz Chicken oldalán is lehetséges az online rendelés, sőt a felület mobil eszközre is optimalizált, így az sem jelent problémát, ha valaki így szeretné házhoz rendelni a kedvenc csirkés ételét. A Foodpanda legfrissebb felméréséből az látszik, hogy a magyarok kényelmi okokból rendelnek házhoz ételt. Leginkább este és ebédidőben teszik mindezt. Délután csupán a megkérdezettek egynegyede rendel. Van úgy, hogy nem egyedül rendelnek házhoz ételt, az esetek kétharmadában baráti összejövetelekre szállítanak a futárok.

bundazottcsirkereszek

A nemzetközi cég adataiból az is látszik, hogy még mindig a burger és a pizza a legnépszerűbb. A harmadik legtöbbet rendelt étel pedig a rántott hús.
A kimutatás szerint az átlagos rendelési érték 2 ezer 300 forint.

 

Ha Szombathelyen rendelne ételt házhoz, és szívesen fogyasztana burgert, bagettet, salátát vagy bundázott csirkerészeket, rendeljen a Jazz Chicken kínálatából. Mindezt megteheti online és telefonon is.

Szólj hozzá

You must be logged in to post a comment.