A hazai dolgozók 40 százaléka egyáltalán nem tart ebédszünetet, és csak 15 százalékuk eszik naponta ötször. A Profession.hu legújabb felmérésből kiderül, sokan vannak úgy, hogy csak munka közben, az asztaluknál tudnak ebédelni. Főként a harminc feletti nőkre jellemző ez.
A férfiakhoz képest a nők 7 százalékkal nagyobb arányban ebédelnek és dolgoznak párhuzamosan – közölték.
Rendelne Ön is ebédet munkahelyére, szívesen választana tápláló, gyorsan elfogyasztható ételek közül? – Nézzen körbe a Jazz Chicken kínálatában.
Vendéglátóhelyen viszonylag kevesen (6 százalék) esznek – közlik. A tapasztalatunk szerint viszont Szombathelyen rendkívül népszerű a napi menü.
A Profession.hu kutatásából az is kiderül: a válaszadó munkavállalók 73 százaléka rendszeresen iszik kávét a munkahelyén.