Napi menü – Márciusban is több újdonság készül

Összeállt a márciusi menükínálat. Mutatunk is néhány újdonságot…, merthogy ebben a hónapban is próbálunk egy kis különlegességet is “becsempészni” a hagyományos fogások mellé.

Ilyen a mákos-gyümölcsös tejberizs vagy a citromos karaj, amit zöldséges rizzsel kínálunk. Ugyancsak ritkán kerül a menük közé az osztrák sajtos nokedli pirított hagymával vagy a magyaros laskagomba leves és a mustármártásban készült csirkecomb, amit párolt rizzsel tálalunk.

De talán a töltött sertésdagadót is ide sorolhatjuk. Hagymás burgonyával és céklával legalábbis régen kínáltuk.

A leves mellé természetesen ebben a hónapban is minden nap készül kétféle főétel, így aki kevésbé nyitott az újra, az hagyományos fogásokat is kóstolhat. Legyen szó egy jó tökfőzelékről, egy rakott káposztáról, egy tésztaételről vagy egy vörösboros marhapörköltről.

Ha kedvet kaptál egy remek hétköznapi menühöz, várunk az Omlettben. Az aktuális kínálat itt.

Szólj hozzá

You must be logged in to post a comment.