Te hol eszed az ebédedet? Lehetőleg ne az irodában, az asztalnál fogyaszd! – Próbáld ki Szombathelyen a napi menü kínálatunkat

Napi menü Szombathelyen nálunk, az Omlettben is kérhető. Akár az irodába is viszünk ebédet. Mindegy, hol eszel, csak nyugodt környezetben fogyaszd el. Ezt dietetikus javasolja.

 

A hvg.hu foglalkozott részletesen a témával. Olvasható, hogy a szakember szerint nem jó, ha az irodai gép mellett fogyasztjuk el az ebédet. Itt ugyanis nem tudunk csak az evésre koncentrálni, bármikor megzavarhatnak egy-egy új feladattal vagy telefonhívással. Ha a munkahelyen ebédelsz, vonulj félre – hagyj időt az étkezésre. Nagyjából 12-13 órakor tedd ezt. Az ébren töltött idő felénél javasolt ebédelni.

Napi menü Szombathely - Omlett étterem
A napi menü is jó választás – akár Szombathelyen az Omlettben. Az egészség szempontjából is hatásos, ha kicsit kiszakadunk a napi munkamenetből, így külső helyszínen fogyasztjuk el az ebédet. A jó helyen, kellemes környezetben megevett ebéd hatással lehet a hangulatunkra is.

 
Figyeljünk arra is, hogy mit eszünk. A napi menü kiválasztásakor törekedjünk arra, hogy legyen hús, zöldség is az asztalunkon. Lehetőleg változatosan étkezzünk. Ne mindig egyformát. Az ebéd a leghangsúlyosabb étkezésünk, ezért erre különösen figyeljünk.

 
Kíváncsi, mi a napi menü Szombathelyen? Nézze meg az Omlett kínálatát. Ha házhoz rendelne, válogasson a Jazz Chicken kínálatából!

Szólj hozzá

You must be logged in to post a comment.