Nem elég a vajas pirítós reggelire!

Jó, ha reggel legalább egy pirítóst eszünk. Ez azonban még kevés az egészséges életmódhoz. Gyakran hívjuk fel a figyelmet arra, hogy a reggeli kihagyása rossz hatással van az egész napra, hosszú távon pedig kihat az egészségünkre is.

Kell, hogy a reggelinek legyen tápértéke. Tartalmazzon elegendő vitamint, rostokat. Jó minőségű felvágottból készüljön a reggeli szendvics, olyanból, amelynek valóban van tápértéke. Friss zöldség és gyümölcs, valamint gabonapelyhek fogyasztása is rendkívül fontos.
Korábban írtunk róla, hogy az emberek 61 százaléka hetente többször kihagyja a reggelit. Ők rosszul teszik, ugyanis nap közben már nehezen tudják csak pótolni a nem “felvett” vitaminokat, tápanyagokat.
A gyerekek esetében a kalciumban gazdag reggeli rendkívül fontos. Emellett az is, hogy olyan hús kerüljön eléjük, amely egészséges, tápláló és tartalmazza a szükséges fehérjéket.

Minőségi hús Szombathelyen, a Kámon-hús hentesüzletében. Reggelihez is kiváló, tápanyagban gazdag felvágottak. Ha kiadós reggelire vágysz, gyere el az Omlett étterembe, Szombathely első reggelizőjébe.

Szólj hozzá

You must be logged in to post a comment.