Neten, mobilról, rossz időben – néhány ételrendelési trend

Egyre többen rendelünk neten keresztül, és a legszívesebben a mobilunkat használjuk erre. Egy-egy rendelésre átlagosan 2 ezer 300 forintot költünk. És még mindig a pizza a legnépszerűbb. Viszont ha elég vonzó a főétel+desszert ajánlat, akkor sokan gyakran elcsábulnak akkor is, ha eredetileg nem tervezték az édesség fogyasztását – ez a Foodpanda elemzéséből derült ki.
A trendek szerint a hét első napjaiban a hétvégén készített ételeket fogyasztjuk, az első nagyobb ételrendelési hullám szerdán érezhető. Hétköznap 11-12 óra között rendelünk házhoz vagy a munkahelyre. Este pedig hat órától kezdünk el vacsora után nézni. Nagyjából ez jellemző egyébként a hétvégi rendelésekre is. Ami még érdekes, hogy rossz időben szívesebben rendelünk, a tapasztalatok szerint általában az őszi rendelések száma meghaladja a nyáriakét.

szuperóriásiburger
A Foodpanda szolgáltatása egyelőre nálunk nem érhető el, viszont ételrendelés Szombathelyen a Jazz Chickennél lehetséges. Akár mobilról, a neten keresztül. Nézze meg hordozható eszközre optimalizált weboldalunkat, és válogasson a kínálatunkból!

Szólj hozzá

You must be logged in to post a comment.