Növekszik a neten ételt házhoz rendelők száma – most versenyt indítottak a portáloknak

Take away – gyorsabban növekszik az online ételrendelés forgalma, mint a klasszikus vendéglátásé. Népszerűek a netes rendelési felületek, ezért most meg is versenyeztetik a portálokat. A kedvencekre novemberben lehet szavazni.

Az utóbbi időben megugrott a neten ételt rendelők száma. Míg 2009-ben az összes e-kereskedelmi forgalom 13 százaléka származott ételrendelésből, addig 2013-ban már 14 százaléka – közölte az NRC piackutató adatait a vg.hu. Az is kiderült, hogy a kutatásban résztvevők több mint fele még soha nem rendelt ételt az interneten keresztül, 36 százalékuk már próbálta, 12 százalékuk pedig rendszeresen gyakorolja is ezt.

 
A take away kultúra Magyarországon is virágzik – fogalmaznak. Ezért a falatozz.hu úgy döntött, versenyt hirdet a hozzá hasonló, házhoz szállító portálok, illetve éttermek között. Szavazni kiazevetterme.hu oldalon lehet november 1-jétől 31-éig.

 
A falatozz.hu egy felmérést is készített, amiből kiderül, hogy a legnépszerűbb házhoz rendelt étel továbbra is a pizza, a gyros és a desszertek. Ezután jönnek a frissen sültek és a burgerek.

 
Nálunk, a Jazz Chickennél ez utóbbi ételeket rendelheted, elég széles a választék, több mint 100 terméket találsz a webáruházunkban. Nézd meg és rendelj, akár online.

Szólj hozzá

You must be logged in to post a comment.