Nyereményjáték – Induljon finoman a reggel az egész osztálynak

Az Omlett Étterem Facebook oldalán szervezett játék általános részvételi játékszabályzata.

1. Általános tudnivalók

Az Omlett Étterem Facebook oldalon szervezett nyereményjáték szervezője a Kámon-Hús Kft. 9700 Szombathely Maros utca 2.

 

A nyereményjátékot a szervező az Omlett Étterem oldalon teszi közzé.

 

A Poszt szövege:

Nyereményjáték

Induljon finoman a reggel az egész osztálynak!

Nyerj egy reggelit az egész osztálynak, hogy könnyebben induljon a nap!

Mit kell tenned, hogy nyerj?
-Hozzászólásban írd meg az iskola nevét és az osztályt, akinek szeretnéd a nyereményt.
-Egy felhasználó abban az esetben kommenktelhet többször, ha különböző osztályokat említ meg. Egy felhasználó ugyan azt az iskolát, osztályt nem említheti meg többször a játék időtartama alatt

-A nyertes kommentelő a követőink közül kerül kisorsolásra.

-A sorsolásban csak általános iskolai osztályok vehetnek részt

A nyeremény:

-Büféreggeli az étterem és bisztró kínálatából egy osztály számára

 

A játék időtartama:

2020. augusztus 21-től 2020. szeptember 13. 23:59-ig

 

Sorsolás időpontja: 2020. szeptember 14

2. Részvételi feltételek

A játékban kizárólag magyarországi lakó, vagy tartózkodási hellyel rendelkező, természetes személy vehet részt (Játékos).

 

A Játékos a Szervező által közzétett Posztban kiírt feladatokat teljesíti az ott leírtak szerint, továbbá hozzájárul ahhoz, hogy a Szervező rendelkezésére bocsátott adatait (Teljes név, Facebook ID) később – nyerés esetén – a szükséges adatokat (telefonszám, e-mail cím) az adott Játékkal összefüggésben kezelje és a részvétellel a jelen szabályzatban írt valamennyi feltételt elfogadja.

 

A Nyertes a posztban megjelölt oldal (Omlett Étterem) követői közül kerül ki, akik teljesítik a Szervező által közzétett Posztban kiírt feladatokat.

A Nyertes hozzájárul ahhoz, hogy neve és az általa megjelölt iskola, illetve osztály megjelenjen az Omlett Étterem Facebook oldalán 

 

3. Kizárások

Az adott játékból a Szervező megítélése alapján kizárásra kerülhetnek azok a Játékosok, akik a Játék szellemével ellentétesen, egy természetes személy neve alatt csapatban, nem valós Facebook profillal vesznek részt, azzal a céllal, hogy nyerési esélyeiket növeljék.

4. Sorsolás részletei

 

4.1. A játék időtartama

2020. augusztus 21-től 2020. szeptember 13. 23:59-ig

 

Sorsolás időpontja: 2020. szeptember 14

 

4.2. A nyertes meghatározása

A játék időtartama alatt a Szervező által meghatározott, a Posztban feltüntetett feltételeknek eleget tévők és az oldal kedvelői között, a véletlenszerűség elvének eleget téve, gépi sorsolással egy darab nyertes kerül ki. A Szervező, a Nyertest Facebook üzenetben értesíti, a beleegyezést követően külön posztban feltünteti a Nyertes nevét és az általa megjelölt iskolát, illetve osztályt. 

 

4.3. A Játék nyereménye: Büféreggeli az étterem és bisztró kínálatából egy osztály számára (plusz kísérői, mely maximum 3 fő lehet)
A nyeremény előre egyeztetett időpontban az étteremben fogyasztható el. 

 

A Szervező fenntartja a jogot, hogy a Játék időtartama alatt – a Játékosok az oldalon keresztül történő előzetes értesítése mellett – a nyereményt megváltoztassa, azokat az adott Nyereménnyel egyenértékű más nyereménytárggyal helyettesítse.

 

A nyeremény készpénzre nem váltható, abból visszajáró nem kérhető és nem adható. 

 

A Nyertes az értesítést követően Facebook privát üzenetben köteles az értesítés kézhezvételét követően kettő munkanapon belül visszaigazolni, és személyes adatait (teljes név, telefonszám) megadni. Amennyiben a Nyertes a fenti határidőn belül az Értesítést nem igazolja vissza, vagy a szükséges adatokat nem adja meg, úgy a Nyertes kizárásra kerülhet és a Szervező Tartaléknyertest jelölhet ki a nyereményre.

 

A Nyeremény átvétele és felhasználása Szombathelyen személyesen, előre egyeztetett időpontban történik. 

 

A Szervező, mint adatkezelő és feldolgozó a személyes adatokat kizárólag az adott Játék időtartama alatt kapcsolattartás és adminisztráció céljából kezelje, illetve feldolgozza.

A nyereményjáték semmilyen formában nem támogatott vagy jóváhagyott a Facebook által, és semmilyen formában nem is kapcsolódik hozzá.

Szombathely, 2020. május 21

Szólj hozzá

You must be logged in to post a comment.