Omlett: egy kis étterem Szombathelyen – Mi az, amiben más ez a hely, mint a többi?

Az Omlett egy kis étterem Szombathelyen. Lehet, hogy már hallottál róla, lehet, hogy voltál is nálunk. Ha ez így van, bizonyára tudod, hogy nálunk komoly hangsúlyt kap az ételek minősége.

Mi kimondottan szerencsés helyzetben vagyunk. Hiszen az étterem szomszédságában van a húsboltunk. Így a vendégeink biztosak lehetnek abban, hogy mindig a legfrissebb alapanyagból készült étel kerül az asztalra. Sőt, ha már frissesség: nem csak a hús, hanem a fűszerek egy része is a lehető legfrissebb. Hiszen tavasztól őszig terem a rengeteg fűszer a saját házi, éttermi fűszerkertünkben.

Omlett étterem - külső rendezvény

Rendezvények cateringjét is vállaljuk

Mondtuk, hogy az Omlett egy kis étterem Szombathelyen. Ez így van, ennek ellenére több nagyobb társaságot is vendégül tudunk látni. Akár 50 fős csapatok is jöhetnek hozzánk. De ha nagyobb rendezvényt tervezel, akkor is számíthatsz ránk. Külső rendezvényeken, akár több száz fős eseményeken is vállaljuk a cateringet, például grillezést, sütést, főzést.

Mindezt persze magas fokon teljesítjük. Az Omlett étterem Szombathely főszakácsa például nemrég mestervizsgát tett. Ami nem csak a vezetőség, hanem a dolgozóink szakmai elhivatottságát is jelzi.

Omlett étterem Szombathely - A főszakácsunk chilis vespecsenyét készít

Munkában a főszakácsunk

Az Omlett étterem Szombathely első reggelizője. Így komoly hangsúlyt fektetünk a reggeli kínálatra, míg délben változatos menüvel várjuk a hozzánk érkezőket. De nem csak helyben fogyasztható a menü, hanem elvitelre is kérhető. Természetesen az Omlett étterem – Szombathely egyre ismertebb vendéglátóhelyeként – különleges vacsorákkal is várja a vendégeket. Minden hónapban extra ajánlatokat készítünk. Pontosabban a korábban említett mesterszakácsunk ötletei alapján állítjuk össze a kínálatot.

Az Omlett étterem Szombathely nyugodt városrészén található. Ettől függetlenül könnyen megközelíthető. A címűnk: Maros utca 2. Ha azt mondjuk, kámoni városrész, biztosan tudni fogod, merre indulj.

Omlett palacsinta

A házi specialitás: Omlett palacsinta

Majdnem kihagytunk egy szerintünk nagyon fontos dolgot. Nálunk, az Omlettben és a Kámon-Húsnál általában is nagy hangsúlyt kap a környezettudatosság. Nemrég írtuk, hogy minősített Biofilter partnerek lettünk. Ez az oklevél azért jár, mert felelősen tároljuk, szállíttatjuk el a használt sütőolajat. Emellett napkollektort használunk a meleg víz előállításhoz. És arra is ügyelünk, hogy lehetőleg 100 kilométeren belülről szerezzük be a szükséges alapanyagokat.

Ha tehát szimpatikus a filozófiánk, és szívesen belekóstolnál az Omlett “világába”, várunk! Számíthatsz ránk: legyen a program egy rendezvény, egy romantikus vacsora, egy családi ebéd, netán egy gyors menü vagy egy kiadós reggeli.

Szólj hozzá

You must be logged in to post a comment.