Reggeliző étterem Szombathelyen – munka előtt az elfoglaltak, hétvégén a családok

Népszerűbbek a reggeliző helyek. Sokan az első étkezésre már reggelizőben kerítenek sort. Főként a nagyvárosokban szokás ez. A kisebb településeken lakáson kívül a bisztrót választjuk. Egyre többen azért étteremben is fogyasztanak már.

Szombathelyen az étteremben reggelizők száma évről évre nő. De szokássá még nem vált. Tény, kevesen tehetik meg, hogy még munka előtt elugorjanak egy jót enni. Nálunk nem jellemző. Pedig érdemes lehet időnként időt szakítani erre is. Mint tudjuk, az egészség szempontjából rendkívül fontos a kiadós reggeli. Aki pedig ebédkor sem tud felállni az íróasztal mellől, szakítson időt a kiadós étkezésre már reggel, munka előtt. Tegye mindezt reggelizőben. Ott biztosan kiadós, tartalmas étellel kezdheti a napot.

 
Hétvégén már több idő jut reggelizésre is. Egyes családok egy kiadós alvás után tíz óra körül érnek a reggelizőbe. Itt kezdik a hétvégét, utána pedig egész napos kikapcsolódásra indulnak, sokan kirándulnak, kerékpároznak.

Szombathelyen, a város első reggelizőjében, az Omlett étteremben hétköznap és szombaton is várjuk a kiadós reggelire vagy a könnyű napindító étkezésre vágyó vendégeinket. Korán kelők pedig a bisztróban is fogyaszthatnak a frissen készült házi finomságokból.

Szólj hozzá

You must be logged in to post a comment.