Saláta és egzotikus étel mobilról – feltörekvő ételrendelési trendek

Több salátát rendelünk, a keleti ételek pedig kezdik lenyomni a pizzát. Az egzotikus ízek 2013-ban nagyon népszerűek voltak – legalábbis Budapesten. Itt a rendelések majdnem ötöde sushi vagy mexikói étel volt. Sokan azonban még mindig burgert vagy pizzát rendelnek.
A Foodpanda.hu online ételrendelő összeállításából kiderül, hogy az egzotikus ízek mellett egyre népszerűbbek az egészségesebb ételek. A regisztráló éttermek között növekszik a salátabárok, a paleo és a vegan ételeket kínáló vendéglátók száma.

 
Arról is olvashatunk, hogy 2014-ben forró nyárra lehet számítani, és ha ez így lesz, akkor a mexikói étel lesz a nyerő. Az előrejelzések szerint a wokbárok mellett a keleti ízek is tovább erősödnek, de a retro és a magyaros konyha is marad a vezető helyek egyikén.

 
Fontos a mobil jelenlét is – figyelmeztet a Foodpanda. A tapasztalataik szerint tavaly a rendelések 30 százaléka hordozható eszközről érkezett.

 
Szombathelyen a Jazz Chicken kínálatából az ízletes csirkeételek mellett különféle salátákat és desszerteket is rendelhetsz. Sőt, hamarosan mobilra optimalizált felületről is kérheted kedvenceidet.

 

Szólj hozzá

You must be logged in to post a comment.