Számít a minőség a hús vásárlásakor és az étteremben is

A lakosság döntő többsége megnézi, hogy milyen minőségű terméket vesz, és általában a jobbat választjuk. Igaz ez az ételekbe szánt csirkehúsra is.

A kutatásból az is látszik, nem szívesen vásárolunk fagyasztott csirkeszármazékot. Ha tehetjük, friss húst választunk. Számít az ár, ennek ellenére mégis a minőséget választjuk. A megkérdezettek 89 százaléka megbízható forrásból származó hús alapanyagot venne, még akkor is, ha az valamivel drágább.

 
Feltehetőleg volt már rossz tapasztalatuk ezeknek a vásárlóknak a nem megfelelő minőségű hússal. Vásároljon friss, minőségi húst Ön is Szombathelyen!

 
Az egyik, csirkehúsos ételeket forgalmazó gyorsétterem-lánc közléséből az is látszik: ha étteremben eszünk, a választáskor számít a húsételek minősége és a kiszolgálás színvonala.

 
Ha friss húst venne Szombathelyen, jöjjön el hozzánk, a Kámon-hús hentesüzletébe. Minőségi csirkehúsos ételekre vágyik? Rendeljen a Jazz Chicken csaknem száz csirkehúsos ételéből, vagy kóstolja meg az Omlett étterem étlapján szereplő fogásokat. Várjuk szeretettel.

Szólj hozzá

You must be logged in to post a comment.