Kétségtelenül a legtöbb ételhez passzol a sajt. De talán mégis a szárnyas fogásokhoz a legideálisabb. Legalábbis szerintünk. Ami látszik is az éttermünk kínálatán. A legtöbb sajtos ételt ugyanis csirkéből és pulykából készítjük. És most ne csak a sajttal, sonkával töltött csirkemellre gondolj. Sokkal extrább fogások is kerülnek ki a mesterszakácsunk kezei alól.
Mint például a görögös pulykamell. Ez egy fetával, paradicsommal és olivabogyóval készült, csőben sült finomság.
A görögös pulykamell
Hasonlóan extra a fetával és fokhagymával töltött csirke, amit rántva kínálunk.
Vagy az ínyencebb fogásra vágyóknak kifejezetten ajánlott a balaton-felvidéki camamberttel készített csirkemell, amihez karamellizált almát kínálunk.
És van még egy csirkés, sajtos ételünk…
Igaz, ezt nem a főételek között kell keresni az étlapon, de szerintünk nem hagyhatjuk ki a felsorolásból.
Ez az őrségi tökmagolajos kacsamell saláta, amihez kecskesajtot és pirított tökmagot adunk. Így kapunk nagyon extra, akár főételnek is beillő finomságot. Egyébként ez egy előétel.
Az egyik legnépszerűbb előételünk
Kóstolnád?
Várunk az Omlettben! Ha pedig a teljes kínálatunkra lennél kíváncsi, az étlapot itt átfuthatod. Itt pedig az aktuális ajánlatunkat mutatjuk.