Szerintünk érdemes gyakrabban halat fogyasztani – Mutatjuk, nálunk milyen kínálatot találsz

Az egészségünk szempontjából elengedhetetlen a rendszeres halfogyasztás. Ezt mi nagyon fontos üzenetnek tartjuk, ezért az Omlett étlapján többféle extra halételt is kínálunk. Sőt, a menükínálatban is rendszeresen szerepel hal.

Az, hogy a hal egészséges, nem vitás. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy kevesebb a szívbeteg azokban az országokban, ahol az emberek rendszeresen esznek halat.

Fontos tehát a megelőzés. Mégis sokan ódzkodnak tőle. Pedig nem kell, hogy a prevenció  kellemetlen teher legyen, hiszen a hal ízletesen és különleges módon is elkészíthető.

Hal - Omlett étterem Szombathely

Várunk Téged is az Omlett étteremben Szombathelyen!

Mi az Omlettben kínálunk például pisztrángot rántva, halfilét magvas bundában. De fogast is készítünk négyféle módon: rántva, kapros vargányamártással, roston grillezett zöldségekkel és gombás-rozmaringos burgonyával is.

De ha halat ennél, nem csak az Omlett ajánlatát érdemes átböngészni, hiszen a Jazz Chicken kínálatában is találsz kedvedre és az egészségedre valót. A Mississippi fish burgerbe például bundázott hal, jégsaláta, sajt és tartáros mártás kerül, emellett természetesen egy kis citromkarikát is küldünk hozzá.

Ha tehát halas ételre vágynál, nálunk többféle fogás közül választhatsz. Akár egy ilyen, a fenti képen látható roston halfilét is kérhetsz.

Szólj hozzá

You must be logged in to post a comment.