Te kitalálnád, milyen ételt választ a többség, ha randizik?

Magyaros konyha, mediterrán ételek, esetleg street food? Mutatjuk.

A NetPincér és a Csajok és Pasik társkereső oldal közösen készített egy felmérést, amiből kiderült, hogy randizáskor milyen ételt fogyasztunk a legszívesebben.

A legtöbben magyaros ételt választanak, ha randizásról van szó. Akár étteremben, akár otthon kerül sor a romantikus vacsorára, 50 százaléka a válaszadóknak hazai finomságokból választ. Jóval kevesebb, 25 százalék azoknak az aránya, akik a mediterrán ételek mellett teszik le a voksukat. A street foodot választók aránya 13 százalék.

A férfiak szerint a “legszexisebb” étel a steak, a nők viszont úgy látják, a férfiasság kulcsa a csípősségben és a kézműves hamburgerekben rejlik.

Kiderült, sokan nem feltétlenül étterembe mennek, ha randiról van szó. Az otthoni romantika is meglehetősen vonzó. Az éttermen kívül a válaszadók 43 százaléka saját specialitással készülne – közölte mindezt a HVG.

Te is biztosra mennél? Rendelnél valami finomat, esetleg éttermi vacsorát szerveznél? Mindkét terv megvalósításában segítünk. Éttermi vacsora az Omlettben, házhoz rendelhető ételek a Jazz Chickennél.

Sőt, ha saját magad készítenél a választottadnak valami finomat, az hús alapanyagokért gyere a hentesüzletünkbe!

 

Szólj hozzá

You must be logged in to post a comment.