Új hét, új hónap, új évszak, új menü

Néztétek már, hogy milyen menükkel várunk Titeket szeptemberben? Lesz például bükki sertéskaraj steak burgonyával és jó kis húsleves is velőscsonttal. Igazi őszi ételnek szánjuk a szőlővel és mustármártással készült csirkemájat és a szőlősgazda palacsintáját is. A cassoulet pedig egy újdonság lesz.

Ez egy babos egytálétel, amibe füstölt hús és kolbász kerül. Szeptemberben szerepel a kínálatban római stílusú sertéskaraj, ami a lecsós szelethez hasonlít leginkább – szeretni fogod. Aztán lesz többféle klasszikus étel is. Például Pékné csülök, töltött dagadó. De talán ide sorolható a kolozsvári töltött káposzta, a Viczákné titka, a csirkepaprikás és a vörösboros marhapörkölt is. Melyik a kedvenc?

Talán lesz még olyan idő, hogy a teraszon is lehe menüzni…

Persze nem csak húsos ételekkel várunk. Készül majd gránátos kocka, rakott krumpli, aranygaluska, rántott tök, mákos guba. Ezek többnyire “A”-menüs ételek. És ha már a felsorolásnál tartunk, a leveseket se hagyjuk ki: szeptemberben készülünk kámoni betyárgulyással, Jókai bablevessel, szőlőlevessel, joghurtos céklalevessel és füstölt kolbásszal kínált lencselevessel is.

Te melyik menüt választod? Ha kíváncsi vagy az éppen aktuális kínálatra, klikk ide! Várunk az Omlettben!

 

Szólj hozzá

You must be logged in to post a comment.