Új hónap, új menüsor

Már az első napokban lesznek extra fogások. Május 3-án paleolit vadász szelet készül sólettel. A második héten pedig készítünk tengeri halszeleteket tejszínes-fehérboros gombamártással. Aztán ami még szintén kicsit extrább, az a sült csirkecomb, amit hagymás-zöldséges-szalonnás tepsis burgonyával készítünk – kicsit jóasszony módra.

A hónap végén pedig krumplilángos is lesz. Igaz, ez nem különösebben extra, de menüben ritkán kapható. Aztán az egyszerűbb ételek között találsz még fetasajtos-csirkés-gombás rizottót, csavaros túrós palacsintát, valamint jó kis gulyásokat, főzelékeket is.

Igazán tavaszias ételekkel is készülünk

A szezonális krémlevesekről nem is beszélve. Ebben a hónapban lesz spárgakrémleves pirított baconnel és eperkrémleves is friss mentával.

Melyiket kóstolnád?

Itt mutatjuk, melyik ételt mikor készítjük. Várunk májusban is az Omlettben.

 

Szólj hozzá

You must be logged in to post a comment.