Már az első napokban lesznek extra fogások. Május 3-án paleolit vadász szelet készül sólettel. A második héten pedig készítünk tengeri halszeleteket tejszínes-fehérboros gombamártással. Aztán ami még szintén kicsit extrább, az a sült csirkecomb, amit hagymás-zöldséges-szalonnás tepsis burgonyával készítünk – kicsit jóasszony módra.
A hónap végén pedig krumplilángos is lesz. Igaz, ez nem különösebben extra, de menüben ritkán kapható. Aztán az egyszerűbb ételek között találsz még fetasajtos-csirkés-gombás rizottót, csavaros túrós palacsintát, valamint jó kis gulyásokat, főzelékeket is.
Igazán tavaszias ételekkel is készülünk
A szezonális krémlevesekről nem is beszélve. Ebben a hónapban lesz spárgakrémleves pirított baconnel és eperkrémleves is friss mentával.
Melyiket kóstolnád?
Itt mutatjuk, melyik ételt mikor készítjük. Várunk májusban is az Omlettben.